Πάμε Θεσσαλονίκη για το Thessaloniki Street Food Festival;

mpergker-junk-burger
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η μεγαλύτερη γιορτή street food και μουσικής στη συμπρωτεύουσα επιστρέφει και είναι πλέον κοντά.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin) επιστρέφει και το Thessaloniki Street Food Festival 2019 είναι γεγονός.

Για πρώτη φορά το μεγαλύτερο street food φεστιβάλ της πόλης μεγαλώνει και για 3 μέρες, την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ TIF Helexpo θα μετατραπεί σ’ ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο, δύο μουσικά stages, τρία rest areas, kitchen lab και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Παράξενες γεύσεις, παλιές και νέες συνταγές, άγνωστοι συνδυασμοί και υλικά, σε μια πόλη «σταυροδόμι των λαών» που τα παλιότερα χρόνια υπήρξε κοιτίδα πολυπολιτισμικότητας, όλα αυτά θα συνδυαστούν και θα πρωταγωνιστήσουν σε μια
τριήμερη γιορτή, ανοιχτή σε όλους!

Για 3 μέρες θα ζωντανέψει ένα «γευστικό» χωριό με διαφορετικές κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο, food market, kitchen lab, kids’ corner και μουσική από καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μαζί με DJs της πόλης. Στόχος του φεστιβάλ, εκτός από το να δοκιμάσουμε γεύσεις και να περάσουμε καλά, είναι να αναδειχθεί η Θεσσαλονίκη σε γαστρονομική πρωτεύουσα της Ευρώπης, μέσω της τέχνης του φαγητού δρόμου.

Info
Thessaloniki Street Food Festival
Παρασκευή 17/5 16.00-0.00, Σαββατοκύριακο 12.00-0.00