Στον «Μαγεμένο Αυλό» θα χορτάσετε τη Γιορτή της Μητέρας

magemenos-aulos
ΤΡΙΤΗ, 07 ΜΑΙΟΥ 2019

Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη στις μαμάδες όλου του κόσμου και αν θέλετε φέτος να κάνετε κάτι διαφορετικό με τη μαμά σας, αντί να της πάρετε λουλούδια, ο «Μαγεμένος Αυλός» σας περιμένει.

Τη Γιορτή της Μητέρας κάντε ένα γευστικό και χορταστικό δώρο στη μητέρα σας και κάντε της το τραπέζι στην καταπράσινη γωνιά του «Μαγεμένου Αυλού» στο Παγκράτι, στο θρυλικό και πολυαγαπημένο στέκι των ανθρώπων της τέχνης, των γραμμάτων, του πολιτισμού.

Την συγκεκριμένη αυτή ημέρα, το εστιατόριο έχει ετοιμάσει πλούσιο μπουφέ με διαλεχτά πιάτα του μενού, σαλάτες και λαχταριστά γλυκά, ενώ θα υπάρξει και ιδιαίτερο μουσικό event ταιριαστό στην ημέρα, όλα στην τιμή των 20 ευρώ/άτομο.

Κι όσο απολαμβάνετε με την μητέρα σας μουσική και γεύσεις με σπιτική φροντίδα, μην παραλείψετε να της αναφέρετε ότι τα πιάτα του Μαγεμένου Αυλού έχουν τιμήσει με την προτίμησή τους εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής κουλτούρας και της πολιτικής ζωής, όπως ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Νίκος Γκάτσος, ο Δημήτρης Χορν και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Info
Μαγεμένος Αυλός
Αμύντα 4, Παγκράτι
210 7223195
12/5 13.00-17.00