Το Blends ετοιμάζει νέο γευστικό ταξίδι

blends
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΜΑΙΟΥ 2019

Το δροσερό στέκι της Γλυφάδας ανανέωσε το μενού του και ταιριάζει ακόμη περισσότερο στο καλοκαίρι που έρχεται.

Η εποχή αλλάζει και το μενού του Blends ακολουθεί, με πρωτότυπες γευστικές επιλογές για όλα τα γούστα μέσα από μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων που έχει επιμεληθεί ο σεφ Κωνσταντίνος Λώλας.

Νέες λαχταριστές πίτσες, αλλά και γευστικά snacks όπως panini με διαφορετικούς συνδυασμούς αποτελούν μόνο μια μικρή γεύση από τον ανανεωμένο κατάλογό του. Ξεχωριστές επιλογές θα συναντήσουν και όσοι αγαπούν το ριζότο και τα ζυμαρικά ενώ τους λάτρεις του κρέατος περιμένει μια νέα γαστρονομική εμπειρία.

Για αυτούς που μετράνε κάθε θερμίδα, το Blends συνεχίζει να προσφέρει απολαυστικές υγιεινές προτάσεις επιμελημένες από τον διατροφολόγο Θαλή Παναγιώτου. Επιλογές δεν λείπουν και για όσους αναζητούν χορτοφαγικές ή χωρίς γλουτένη επιλογές, τις οποίες θα βρείτε με ειδική σήμανση στο μενού.

Σπιτικές σαλάτες, σούπα μανιταριών, ταλιατέλες ολικής, σολομός με κινόα, γαρίδες κριθαρότο, ψητός μπακαλιάρος με πολύχρωμα τοματίνια, πατάτες, μελιτζάνα και βασιλικό, διάφορα ριζότο και πολλά ακόμη πιάτα σας περιμένουν στο νέο μενού για να διαλέξετε και να απολαύσετε. Όλα αυτά φυσικά μπορούν να συνοδευτούν με τα εξαιρετικά κρασιά της λίστας του Blends ή δοκιμάζοντας ένα από τα ιδιαίτερα και μοναδικά signature cocktails του.

Info
Blends
Φοίβης 19 Γλυφάδα,
211 1821711