Κυριακή μεσημέρι στο Al fresco

kuriaki-mesimeri-sto-al-fresco

ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Ο executive chef Michel Jost του εστιατορίου Al Fresco, δημιουργεί κάθε Κυριακή, με την ομάδα του, έναν πληθωρικό μπουφέ, με μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων και ιδιαίτερη έμφαση στις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές.

Ανταποκρινόμενο στην ολοένα αυξανόμενη επιθυμία του κοινού για κυριακάτικες γευστικές «εξορμήσεις», το εστιατόριο Al Fresco του ξενοδοχείου Astir Palace Resort, στήνει έναν πλούσιο μεσημεριανό μπουφέ, κάθε Κυριακή μεσημέρι, από τη 1 μ.μ. μέχρι και τις 5 μ.μ.

Ο executive chef Michel Jost με την ομάδα του, δημιουργεί κάθε Κυριακή έναν πληθωρικό μπουφέ, με μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων και ιδιαίτερη έμφαση στις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές.

Τα επιδόρπια δε θα μπορούσαν να υστερούν. Έχουν κι αυτά τη δική τους νοστιμιά και ετοιμάζονται ειδικά για τον μπουφέ από τον pastry chef.

Παράλληλα, τα παιδιά μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, παίζοντας με εξειδικευμένους παιδαγωγούς στο Westin kids club, κοντά στον χώρο του εστιατορίου.

Η ατμόσφαιρα του εστιατορίου είναι οικεία και ζεστή, με προσεγμένη διακόσμηση σε γήινους τόνους, η θέα στη θάλασσα είναι χαλαρωτική, ενώ το σέρβις είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό, καθιστώντας το Al Fresco, έναν χώρο με διακριτική πολυτέλεια, άνεση και γοητεία.

Η τιμή για τον μπουφέ είναι 42 ευρώ το άτομο και για παιδιά μέχρι 12 ετών 20 ευρώ.

Πληροφορίες: Αl Fresco, The Westin Athens, Astir Palace Resort, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, κρατήσεις 210 8901521, 210 8902000.