Στο Περιστέρι μάς περιμένει ένας Gigifioggos

gigifioggos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΜΑΙΟΥ 2019

Ένα νέος all-day χώρος στα δυτικά προάστια μπαίνει αυτόματα στα «must visit» των Αθηναίων με το γούστο και τις γεύσεις του.

Αποτελεί νέα, ανοιξιάτικη άφιξη στο Περιστέρι και από την ονομασία του και μόνο προκαλεί το αθηναϊκό κοινό να το επισκεφτεί στην Κώστα Βάρναλη, στο Περιστέρι.

Η κομψότητα δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν Gigifioggo, όπως και η θεατρικότητα από τη διακόσμηση του νέου μπιστρό-wine bar, που ταιριάζει την… «χαριτωμένη» διάθεσή του, με το κρασί, τον καφέ και το φαγητό.

Μπορείτε να το επισκεφτείτε από το πρωί για πρωινό και brunch μέχρι αργά με τηγανίτες, σάντουιτς με σολομό, αυγά και όλα τα συναφή, να πιείτε τον καφέ σας, να δοκιμάσετε στη συνέχεια κάποια από τις 50 ετικέτες κρασιού του από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα ή να ανακαλύψετε τις γεύσεις του.

Όταν, λοιπόν, το brunch τελειώνει, όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τα πιάτα του και να τα συνδυάσουν με κρασί, τους περιμένει εκτός από πλατό αλλαντικών και τυριών, διάφορα ορεκτικά και μεζέδες, σαλάτες, αλλά και κυρίως από στεριά και θάλασσα, όπως γαρίδες σε κρούστα μυρωδικών, ταλιάτα με flakes παρμεζάνας κ.ά.

Μήπως μας χρειάζεται λίγος… αέρας Gigifioggou;

Info
Gigifioggos
Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι
697 765 5507