Τα Δωδεκάνησα έρχονται στο Tudor Hall

tudor-hall
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2019

Αν δεν προβλέπεται να πάτε στα Δωδεκάνησα σύντομα, έρχονται τα Δωδεκάνησα σε εσάς και υπόσχονται γευστικά ταξίδια.

Το Tudor Hall, το προσεγμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου King George A Luxury Collection στο κέντρο της Αθήνας, ετοιμάζει ένα πολύ ενδιαφέρον γευστικό ταξίδι που ξεκινά σήμερα και θα κρατήσει μέχρι και το τέλος Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, ο Chef de Cuisine Αλέξανδρος Κοσκινάς πρόκειται να μας ξεναγήσει σε ένα γευστικό ταξίδι στη συναρπαστική κουζίνα των Δωδεκανήσων, όπου η μοναδική αύρα της περιοχής και η πλούσια γαστρονομική ιστορία της θα μεταφραστούν σε έξι παραδοσιακές συνταγές.

Στην Κάλυμνο, λοιπόν, θα κάνουμε μια στάση για να δοκιμάσουμε μιρμιζέλι, παραδοσιακή χωριάτικη σαλάτα με μελιτζάνα, παστές σαρδέλες και κοπανιστή, στη Ρόδο θα σταματήσουμε για ροδίτικα πιταρούδια με κρεμμύδια στο τηγάνι, στην Κάρπαθο θα φάμε χταπόδι στον φούρνο, με πατάτες, θρούμπι και λεμόνι, στην Πάτμο μας περιμένει κατσικάκι καπαμάς με ντομάτα, κανέλα και χοντρό μακαρόνι και ακολουθούν οι Λειψοί με ρεβιθοκεφτέδες με μυρωδικά και γιαούρτι και η Χάλκη με παγωτό μελεκούνι με μπαχαρικά, πορτοκάλι και λευκό αμύγδαλο.

Info
Tudor Hall, Βασιλέως Γεωργίου 3
Σύνταγμα
210 3222210