Tο Po’Boys κλείνει χρόνο και το γιορτάζει όλη την εβδομάδα

poboys
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΜΑΙΟΥ 2019

Ξεκίνησε να το γιορτάζει το Σάββατο και το πάρτι θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή, με πολλές εκπλήξεις, μουσική, φαγητό και κοκτέιλ.

Μπήκε στη ζωή μας πριν ένα χρόνο και αποτέλεσε ένα από τα αγαπημένα pop up στέκια για street food της Αθήνας. Γι’ αυτό και το γιορτάζει με μια εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις, όπου η μουσική, τα cocktails, η μπίρα και το realbarbecue μενού του θα γεμίσουν τα στενά της πιο «ψαγμένης» γειτονιάς του κέντρου.

Street food πάρτι, ένας ραδιοφωνικός σταθμός, ένας διαγωνισμός, παρέλαση στους δρόμους του Ψυρρή, πολλά κεράσματα από το μενού (Βaos με επιλογές από σιγοκαπνιστά κρέατα και λουκουμάδες Ν. Ορλεάνης), γευσιγνωσίες, beer pairings, guest εμφανίσεις και δωρεάν επετειακό merchandise θα είναι τα βασικά υλικά της εβδομάδας.

Κάθε μέρα θα τρέχει ένας διαγωνισμός, στον οποίο οι 10 τυχεροί που θα κληρωθούν, θα κερδίσουν “Pitmaster” μάθημα και δείπνο prive με τον chef και Pitmaster Βασίλη Σπόρο και την Παρασκευή 17/5, ο Pepper 96.6 και ο Γιώργος Μουχταρίδης ως guest dj θα αναλάβει τα ηνία ενός πάρτι το οποίο θα ολοκληρώσει με τον πιο «δυνατό» τρόπο τη γενέθλια εβδομάδα του Po’Boys. Το soundtrack θα έρχεται φυσικά από τον Αμερικάνικο Νότο και οι Po’ Boys λιχουδιές θα προσφέρονται σε street food τιμές, ενώ η μπύρα θα ρέει άφθονη (1+1) μαζί με special cocktails.

Info
Po’Boys
Αγαθάρχου 12, Ψυρρή
210 3234672
έως τις 17/5