Νέο μενού με φρέσκα fine dining πιάτα στο Chefi

chefi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2019

Επηρεασμένο από την άνοιξη, το Chefi ανανεώνεται, αλλάζει το μενού του και επιστρέφει στο fine dining.

Στον πανέμορφο πολυχώρο στο Χαλάνδρι με τον καταπράσινο κήπο, το Chefi έχει αποδείξει πως ξέρει να απογειώνει τη γεύση και τη διάθεση, με τον σεφ Αλέξανδρο Κοσσυβάκη στα ηνία, ο οποίος δημιουργεί πιάτα εμπνευσμένα από όλο τον κόσμο, με τις γεύσεις της Μεσογείου να φλερτάρουν με τις διεθνείς.

Σε αυτό το όμορφο boutique εστιατόριο της Αθήνας, το μενού αλλάζει και επιστρέφει στο fine dining, πάντα με την υπογραφή του Αλέξανδρου Κοσσυβάκη. Τις νέες γευστικές δημιουργίες έρχονται να συμπληρώσουν τα signature cocktails και μία εκτενής λίστα κρασιών με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, ενώ τα γλυκά του νέου μενού υπόσχονται να απογειώσουν την εμπειρία των επισκεπτών.

Christos Chatzigiannis

Ο σεφ Αλέξανδος Κοσσυβάκης

Ενδεικτικά του fusion μενού είναι πιάτα όπως το καλαμάρι με ριζότο Thai curry και πέστο βασιλικού και το signature ριζότο χωριάτικη σαλάτα με κρέμα δυόσμου και μους φέτας. Εξαιρετικές οι επιλογές και στα κυρίως με δημιουργίες όπως ταλιάτα σχάρας με σαλάτα φαγόπυρο, kale και vinaigrette βατόμουρο και κριθαρότο γαρίδας με chorizo και αϊόλι σαφράν.

Το γεύμα στο Chefi ολοκληρώνεται με γλυκές δημιουργίες όπως η εξωτική, Tropical Pavlova, το αγαπημένο Chocolate Orgasm, αλλά και η δημιουργική Tiramisu που σίγουρα δεν είναι για… αδύναμους χαρακτήρες.

Info
CHEFI Boutique Restaurant
Περικλέους 31, Χαλάνδρι
210 6815774