Τα Taste Dining Experiences ξεκινούν από το Birdman Athens

birdman-athens
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2019

Ο σεφ Άρης Βεζενές κάνει «ποδαρικό» στα Taste Dining Experiences που ξεκινούν στο εστιατόριο του Birdman Athens.

Μια διεθνής σειρά από μοναδικές tailor made γαστρονομικές εμπειρίες που φιλοξενούνται μία φορά το μήνα στα κορυφαία εστιατόρια της Αθήνας ξεκινά, με την υπογραφή του Taste of Athens. Το εναρκτήριο λάκτισμα θα δώσει ο σεφ-artisan butcher Άρης Βεζενές στο εστιατόριο του Birdman Athens στις 21/5, με ένα συναρπαστικό μενού σχεδιασμένο αποκλειστικά για αυτήν τη βραδιά.

Το βράδυ σας θα ξεκινήσει με ένα θερμό καλωσόρισμα από τον Άρη Βεζενέ και την ομάδα του, ενώ θα μάθετε περισσότερα για κάθε κοπή, φάρμα και πιάτο. Στη συνέχεια, θα απολαύσετε το αποκλειστικό 6-course μενού του σεφ που έχει ετοιμάσει αποκλειστικά για εσάς, συμπεριλαμβανομένου ενός επιπλέον πιάτου το οποίο θα είναι διαθέσιμο μόνο για εκείνη την νύχτα.  Το μενού συνδυάζεται επίσης αριστοτεχνικά με premium cocktails που φέρουν την υπογραφή του head bartender Τίτου Καρυπίδη και των Diageo Reserve Spirits.

Εμπνευσμένο από τοπικά προϊόντα καθώς και παραδόσεις του εξωτερικού, το μενού θα συνδυάσει την τέχνη του Japanese Butchery με μεσογειακές οξύτητες, ελαιόλαδο και εποχιακά λαχανικά. Η επιλογή του ιαπωνικού βοδινού κρέατος θα αναδείξει φάρμες του Κόμπε, Καγκοσίμα και του Μιγιαζάκι, ενώ το δείπνο σας θα συνοδεύσουν ακούσματα από δίσκους βινυλίου σε πικάπ Technics και αναλογική μουσική από 70's Afro jazz και hip hop μέχρι soulful disco και funk.

Info
Taste Dining Experiences@Birdman Athens
Βουλής 35, Σύνταγμα
210 3212800
στις 21/5, 19.30