Luigi Sky Bar Restaurant: μια all-day στάση στην Πλάκα

luigi-sky-bar
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΜΑΙΟΥ 2019

Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Aθήνας, στη γραφική Πλάκα, το Luigi Sky Bar Restaurant αποτελεί έναν all day χώρο στον οποίο το διάλειμμά σας από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας του κέντρου θα πάρει μια πιο γευστική και ατμοσφαιρική τροπή.

Με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το Luigi Sky Bar Restaurant στην Πλάκα αποτελεί σίγουρα σημείο συνάντησης των πιο… ρομαντικών εκεί έξω και αυτών που θέλουν το διάλειμμά τους και η απόδρασή τους στο κέντρο να έχει χαρακτήρα.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας συνοδευόμενο από ένα γευστικό πρωινό, ενώ μπορείτε να το επισκεφτείτε και βράδυ για να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη σε χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Στο μενού θα βρείτε ελληνικές μεσογειακές γεύσεις οι οποίες εμπλουτίζονται γευστικά με gourmet συνδυασμούς ντόπιων υλικών, σε ένα αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό τόσο οπτικά, όσο και γευστικά.

Συγκεκριμένα, στο μενού του θα βρείτε μακαρονάδα λαχανικών με κόκκινη σάλτσα και χειροποίητες ροδέλες κρεμμυδιού, γαρίδες σαγανάκι, κοτόπουλο σχάρας με σάλτσα από σιναπόσπορο συνοδευόμενο από χειροποίητο πουρέ πατάτας, μοσχαρίσια ταλιάτα με πουρέ πατάτας και πολλά ακόμη πιάτα αλμυρά και γλυκά, όπως το pancake με πραλίνα, μπισκότο oreo, φρέσκια μπανάνα και τρίμμα από μπισκότο oreo.

Σημείο αναφοράς αποτελούν τα δροσιστικά cocktails που υπόσχονται να σας συνοδέψουν ιδανικά τις ζεστές βραδιές του καλοκαιριού που ξεκινά σύντομα.

Info
Luigi Sky Bar Restaurant
Μνησικλέους 22, Πλάκα
210 3235318