Το Flamingo θα μας πάει διήμερο ταξίδι στην Αμερική

flamingo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΜΑΙΟΥ 2019

Ένα διαφορετικό, αμερικάνικο μενού ετοιμάζει το ανήσυχο στέκι στο Παγκράτι, το οποίο για δύο ημέρες θα μας στείλει γευστικά στη μακρινή ήπειρο.

Το μενού αλλάζει, η μουσική αλλάζει και για δύο ημέρες, την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24/5, το Flamingo θα παίζει και θα σερβίρει «τα αμερικάνικα», για όσους θέλουν μια γεύση από Αμερική. Κυριολεκτικά.

Συγκεκριμένα, το μενού γι’ αυτό το διήμερο (17:00-23:30) θα περιλαμβάνει Pattymelt με cheddar, καραμελωμένο κρεμμύδι, μανιτάρια, jalapeno, Chicken burger με spicy mayo, coleslaw, Italian sub με κεφτεδάκια, marinara sauce και φρέσκια μοτσαρέλα, Μac n' cheese με gouda, bravas sauce, τραγανό κοτόπουλο και τηγανιτό κρεμμύδι, Onion rings με bbq sauce, Chicken nuggets με pineapple-bourbon​ bbq sauce, Ceasars salad, Φρέσκιες τηγανιτές πατάτες με τρούφα και παρμεζάνα και για επιδόρπιο Apple pie με butterscoth και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης.

Αυτούς του γευστικούς συνδυασμούς θα συνοδέψει ο DJK (γνωστός και σαν Zegas), ο οποίος θα παρουσιάσει ένα DJ set από West Coast funk, Northern soul, US garage, Californian psych και... ό,τι προκύψει in between.

Info
Flamingo
Ευφράνορος και Κρησίλα
211 4104639