Ice Cream Market Athens: έρχονται τρεις ημέρες γεμάτες παγωτό

pagoto
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2019

Από τις 7 Ιουνίου αρχίστε να μετράτε τα παγωτά του καλοκαιριού, γιατί στο Ice Market Athens σίγουρα θα δοκιμάσετε πολλά.

Η μεγαλύτερη εκδήλωση που έγινε ποτέ στην χώρα μας για το παγωτό καταφτάνει με τους λάτρεις του να ανυπομονούν για ένα δροσερό τριήμερο στο κέντρο της Αθήνας. Το Ice Cream Market Athens θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 και 9 Ιουνίου στο
Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, σε έναν χώρο άνω των 4.000 τ.μ., με πάνω από είκοσι καταστήματα από ολόκληρη την Ελλάδα, από παραδοσιακές μάρκες και κορυφαίους διανομείς ως οικογενειακές επιχειρήσεις που διαπρέπουν.

Οι επιλογές θα είναι εκατοντάδες: κλασικές γεύσεις που μας γυρίζουν στο παρελθόν, αλλά και πρωτότυπες γεύσεις με απροσδόκητους συνδυασμούς, χειροποίητα παγωτά και όλες οι νέες τάσεις γύρω από το παγωτό με πολλές εκπλήξεις και αποκλειστικότητες.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Ice Cream Marker θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα για την ιστορία και την κουλτούρα του παραδοσιακού και σύγχρονου παγωτού, ενώ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για παιδιά. Την όμορφη ατμόσφαιρα θα συντροφεύουν και γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί, για να πλαισωθεί μουσικά και να καταλήξει σε ένα μεγάλο... παγωμένο πάρτι.

Info
Ice Cream Market Athens
Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι
2109636489
στις 7-8-9/6