Brunch στην «εξωτική» Μεγάλη Βρεταννία

winter-garden
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2019

Στον υπέροχο, δροσερό και εξωτικό χώρο του Winter Garden City Lounge, το πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας σερβίρει brunch για… κομψά γούστα.

Το brunch είναι πλέον θεσμός για πολλούς και το πολυτελές ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στο κέντρο της Αθήνας δεν θα μπορούσε να μην κάνει τη δική του πρόταση. Γι’ αυτό και δημιουργεί ένα… κομψό brunch με πολλές και εκλεκτές γεύσεις.

Ο executive chef Αστέριος Κουστούδης και η ταλαντούχα ομάδα του, επιμελούνται το ανανεωμένο ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό μενού αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων και υπό τους ήχους απαλής μουσικής, δημιουργούν την πιο ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για μια εμπειρία διαφορετική από τις συνηθισμένες: την εμπειρία “Weekends at Winter Garden”.

Σε αυτό το εκλεπτυσμένο brunch, στο τραπέζι θα βρείτε φρεσκοψημένα brioche, καραμελωμένη σφολιάτα βουτύρου, σπιτική μαρμελάδα, ταχίνι ολικής άλεσης μα άνθη πορτοκαλιάς και πολλά ακόμη, ενώ ως κυρίως σας περιμένουν επιλογές όπως αυγά μελάτα με σολομό μπαλίκ και χαβιάρι, αυγά benedict με αστακό και σάλτσα hollandaise αρωματισμένη με εσπεριδοειδή, ομελέτα με ασπράδι αυγού, πράσινα λαχανικά, τυρί κότατζ και σαλάτα με αβοκάντο και κινόα, αλλά και ένα ξεχωριστό πιάτο ημέρας.

 Για να κλείσει το brunch γλυκά, η επιλογή είναι μία και καλή: φρεσκοψημένη τάρτα φλαν με φρούτα εποχής.

Το brunch σερβίρεται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 στα 34 ευρώ/άτομο και περιλαμβάνει και ένα ποτήρι γαλλική σαμπάνια για να το ζήσετε αρχοντικά, όπως πρέπει.

Info
Weekends at Winter Garden Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
Πλατεία Συντάγματος