Το Μοναστήρι της Πάρου συνθέτει τη δική του γαστρονομική εμπειρία

monastiri-paros
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2019

Μια από τις πιο καθαρές και μαγευτικές παραλίες του Αιγαίου και της Πάρου, το Μοναστήρι, από την 1η Ιουνίου θα γίνει “the place to be” αυτού του καλοκαιριού, συνδυάζοντας γεύση, κοκτέιλ, θάλασσα και νησιώτικη ατμόσφαιρα.

Όσοι έχετε βρεθεί έστω και μια φορά στην Πάρο, σίγουρα θα έχετε επισκεφτεί μια από τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού, το Μοναστήρι, στη χερσόνησο του Άι Γιάννη. Εκεί, στην εξωτική αμμουδιά της, με το ηλιοβασίλεμα να κόβει την ανάσα και τα γαλαζοπράσινα νερά στο βάθος, το “Monastiri project” σας περιμένει, με το εστιατόριο και το beach bar να κάνουν τη δική τους καλοκαιρινή πρόταση στο δημοφιλές νησί.

Στο εστιατόριο, ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Κοντόπουλος (Scala Vinoteca), μπλέκει μαεστρικά τα ντόπια, φρέσκα προϊόντα με πινελιές από την Ασία, δημιουργώντας ένα γαστρονομικό comfort food μενού που μοσχοβολά καλοκαίρι.

«Φυσική συνέχεια» του εστιατορίου αποτελεί και το beach bar με τα εξαιρετικά καλοφτιαγμένα, ολόφρεσκα κοκτέιλ, που θα ολοκληρώσουν την καλοκαιρινή, γαστρονομική σας εμπειρία στην περιοχή.

Αν φέτος η Πάρος βρεθεί στον δρόμο σας και θέλετε να βιώσετε μια αίσθηση ελευθερίας, γαστρονομικής πληρότητας και ανέμελης ευχαρίστησης σε μια από τις μικρές και απόμακρες παραλίες του νησιού, μέσα σε φοίνικες, σκιερά αλμυρίκια και πικροδάφνες, τότε πρέπει σίγουρα να πάρετε τον δρόμο προς το Μοναστήρι.

Info
Μοναστήρι Πάρος
2284053560