Η γαστρονομία πρωταγωνιστεί στο Island κάθε Τετάρτη

island
ΤΡΙΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Οι Gastronomy Wednesdays έχουν ήδη ξεκινήσει στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας και θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος Ιουλίου.

Κάθε Τετάρτη, το Island της παραλιακής δίνει έμφαση στη γαστρονομία και δημιουργεί τις Gastronomy Wednesdays, παρουσιάζοντας κάθε εβδομάδα ένα βραβευμένο Έλληνα chef.

Η ιδέα ξεκίνησε στις 22 Μαΐου και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις δημιουργίες διακεκριμένων Ελλήνων σεφ σε ένα ξεχωριστό μενού ειδικά διαμορφωμένο για το Gastronomy Wednesdays.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κορυφαία ονόματα με εθνικές και διεθνείς διακρίσεις, και αστέρια Michelin, έχοντας ξεκινήσει στις 22/5 με τον Νίκο Καραθάνο από την Cookoovaya και συνεχίζοντας στις 29/5 με τον Γκίκα Ξενάκη από το Aleria. Αυτή την εβδομάδα στις 5/6, τη σκυτάλη παίρνει ο Δήμος Μπαλόπουλος (Frater & Soror), ενώ η συνέχεια προβλέπεται κάπως έτσι:

12/6 Άνταμ Κοντοβάς
19/6 Μιχάλης Νουρλούγλου (Premiere InterContinental Hotel)
26/6 Δήμος Σαμουράκης (7 Food Sins)
3/7 Γιώργος Παπακώστας (Vittoria Gati)
17/7 Δημήτρης Σκαρμούτσος (ΙLiOS)
24/7 Γιάννης Παρίκος (Varoulko)
31/7 Nίκος Θωμάς (SIMUL)

Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22, ενώ έχει τη μουσική υπογραφή του Pepper Radio 96.6

O αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, γι’ αυτό κάντε την κράτησή σας από νωρίς.

Info
Island
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα
Κρατήσεις:¨+30 210 96 53 563 -564