Το Ρεβίθι είναι το νέο falafel bar του κέντρου

rebithi-falafel-bar
ΤΡΙΤΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Το Κουκάκι συνεχίζει να προσθέτει επιλογές στην έξοδό μας για φαγητό, με μια από τις τελευταίες προσθήκες του το «Ρεβίθι» για όσους αγαπούν την Ανατολή και τα φαλάφελ της.

Στο νέο στέκι στο Κουκάκι, επίκεντρο δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από το ρεβίθι, την πρώτη ύλη για τα αγαπημένα, πλέον, στο αθηναϊκό κοινό, φαλάφελ. Σε 4 νόστιμες και χορταστικές εκδοχές, σε πίτα, σε μερίδα, σε burger ή στην super pocket falafel έκδοση με ολόφρεσκα υλικά, το Ρεβίθι σίγουρα δείχνει την αγάπη του για το… ρεβίθι και καταφέρνει να τη μεταδώσει και στον κόσμο.

Τα φαλάφελ εδώ -που για όσους δεν γνωρίζουν δεν είναι κάτι άλλο από την έθνικ έκδοση των ρεβιοθοκεφτέδων- ετοιμάζονται βάσει παραδοσιακής, αυθεντικής, αιγυπτιακής συνταγής και τηγανίζονται μόλις αποφασίσετε πώς τα θέλετε, με τα συνοδευτικά λαχανικά και τη σος τους, λιγότερο ή περισσότερο καυτερά.

Best seller που πρέπει να δοκιμάσετε είναι η φωλιά/pocket falafel με ζουμερά φαλάφελ, τηγανιτές μελιτζάνες, σάλτσα ντομάτας, μαρούλι, κρεμμύδι, αγγουράκι τουρσί και σως ταχίνι για τους vegan ή γιαούρτι ταχίνι για τους υπόλοιπους και harissa sauce για τους τολμηρούς.

Οι πιο μερακλήδες, μπορείτε να συνοδέψετε το γεύμα σας με φρέσκους χυμούς φρούτων με εξωτική χροιά, με ιδιαίτερες σαλάτες ή απλώς να απολαύσετε τον καφέ σας, στην πιο hot συνοικία της Αθήνας.

Info
Το Ρεβίθι
Παρθενώνος 1 & Βεΐκου, Κουκάκι
211 4116494