Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου και στο Σύνταγμα

mparmpounaki-dia-xeiros-papaioannou
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Μετά τη Γλυφάδα, τη Νέα Ερυθραία, το Κολωνάκι και το Χαλάνδρι, μπορείτε να «ψαρέψετε» μπαρμπουνάκι και στο Σύνταγμα, στην πλατεία Μητροπόλεως.

Για όσους το καλοκαιρινό αεράκι ανοίγει την όρεξη για ψάρι, το αγαπημένο στέκι προσιτής ψαροφαγίας δίνει άλλη μια επιλογή, πλέον, στο κέντρο της Αθήνας.

Το νέο Μπαρμπουνάκι έχει ανοίξει μέσα στην άνοιξη στην πλατεία Μητροπόλεως, συνεχίζοντας τη δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή για μικρά ψαράκια, θαλασσινά και μερακλίδικους μεζέδες που δεν μας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού και δεν μας στέλνουν να διανύσουμε πολλά χιλιόμετρα.

Με την εγγύηση και την υπογραφή του Γιώργου Παπαϊωάννου, «μαέστρου» των θαλασσινών γεύσεων και της ψαροφαγίας, αλλά και του έμπειρου στην εστίαση επιχειρηματία Δήμου Στασινόπουλου, το Μπαρμπουνάκι του κέντρου δεν άργησε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την ελληνική ψαροφαγική κουζίνα του και τις θαλασσινές δημιουργίες που γίνονται όλο και πιο δελεαστικές όσο μπαίνει το καλοκαίρι.

Φρέσκα ψάρια, παστά, μαρινάτα, ψητά και τηγανητά, καβούρια, θράψαλα, οστρακοειδή, χταπόδι και πολλές ακόμα θαλασσινές σπεσιαλιτέ, όπως κριθαρότο με μύδια, μπακαλιαράκι με πουρέ καυτερής πιπεριάς και σκόρδο, περιποιημένα καλαμάρια, πάντα με δημιουργική διάθεση, όλα σας περιμένουν στο νέο αδερφάκι της οικογένειας. Από το μενού δεν λείπουν φυσικά τα μπαρμπουνάκια, ελαφροτηγανισμένα και πεντανόστιμα, όπως επίσης και το καλό ούζο, η ρακή και το τσίπουρο για να απολαύσετε το φαγητό σας.

Αν δεν έχετε χρόνο για θάλασσα, το Μπαρμπουνάκι έχει φροντίσει το άρωμά της και οι γεύσεις της να φτάσουν και στο Σύνταγμα.

Info
Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου
Πλατεία Μητροπόλεως 4, Σύνταγμα
210 3247700
από 25 ευρώ/άτομο