Στο Blends ετοιμάζονται νέα δροσερά κοκτέιλ και Tiki nights

blends
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό της Γλυφάδας με τον εντυπωσιακό του κήπο έρχονται μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές με πρωταγωνιστές τα κοκτέιλ.

Καλοκαίρι χωρίς κοκτέιλ δεν γίνεται, γι’ αυτό και η έμπειρη ομάδα bartenders του Blends έχει δημιουργήσει μια ολοκαίνουρια cocktail list με μοναδικές επιλογές και ευφάνταστους συνδυασμούς, εμπλουτίζοντας τη με πρωτότυπα signature cocktails.

Ο νέος κατάλογος του Blends ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς καθώς ξεχωρίζουν οι συνδυασμοί με premium spirits και οι λάτρεις του gin μπορούν να απολαύσουν νέες δροσερές προτάσεις με τα ιδιαίτερα αρώματα, αλλά και τα μπαχαρικά να αναδεικνύουν ιδιαίτερες γεύσεις. Από τη λίστα δεν λείπουν και νέα aperitivo cocktails, ενώ όσοι αγαπούν την pavlova ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν και… μια άλλη εκδοχή της.

Επιπλέον, κάθε Παρασκευή, το Blends σας προσκαλεί σε μια εξωτική απόδραση καθώς το μπαρ που διαθέτει ο κήπος του μετατρέπεται στον απόλυτο τροπικό προορισμό. Σε μια ιδανική ατμόσφαιρα, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε 3 tiki cocktails που θα σερβίρονται ειδικά για την ημέρα εκείνη. Εμπνευσμένα από τροπικές παραλίες είναι τα Maya Chan και Waikiki, ενώ για αυτούς που θέλουν κάτι κλασικό, αλλά με σταθερή αξία, η Pina Colada είναι σίγουρα η τέλεια επιλογή.

Info
Blends
Φοίβης 19 Γλυφάδα,
211 1821711