Το πρώτο dine in κατάστημα της L’ Artigiano άνοιξε στην Ακρόπολη

lartigiano
ΤΡΙΤΗ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά εγκαίνια του πρώτου dine in καταστήματος της L’ Artigiano στην περιοχή της Ακρόπολης, με πλήθος καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο, που απόλαυσαν ιταλική κουζίνα με υπογραφή.

Στον νέο μοντέρνο χώρο με τον ξεχωριστό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, στην πιο ατμοσφαιρική γειτονιά της Αθήνας, στην περιοχή της Ακρόπολης, το πρώτο dine in κατάστημα της L’ Artigiano έχει πλέον προστεθεί στη γαστρονομική σκηνή του κέντρου, πραγματοποιώντας και λαμπερά εγκαίνια πριν λίγες ημέρες. Όσοι παρευρέθηκαν, θαύμασαν τη φιλόξενη ατμόσφαιρα του καταστήματος ενώ παράλληλα απόλαυσαν μια μεγάλη ποικιλία πιάτων, με πρωταγωνιστές τις λαχταριστές πίτσες και τις μοναδικές μακαρονάδες.

Με την εγγύηση και τις ποιοτικές πρώτες ύλες της  L’ Artigiano, το πρώτο dine-in κατάστημα της εταιρίας υπόσχεται μοναδική γευστική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους, που ήδη απόλαυσαν άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, όπως Δέσποινα Καμπούρη, Νόνη Δούνια, Γιάννης Σπαλιάρας, Βασίλειος Κωστέτσος, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Σόμμερ, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Βίκυ Κάβουρα και πολλοί ακόμα.

Η αισθητική του καταστήματος αλλά και τα εμπνευσμένα και μοντέρνα πιάτα της L’Artigiano ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους και έδωσαν το έναυσμα της νέας διαδρομής της εταιρείας στο χώρο των dine in καταστημάτων.

Info
L’ Artigiano
Λεωφόρος Συγγρού 1, Αθήνα
210-9233303.