Η Στροφιλιά κάνει καλοκαιρινό πάρτι

strofilia Efstathios Mamalakis
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και πολύ κρασί ετοιμάζεται για το τέλος του πρώτου μήνα του καλοκαιριού από το κτήμα Στροφιλιά.

Το καλοκαιρινό πάρτι της Στροφιλιάς έχει αποτελέσει πλέον παράδοση και φυσικά οι ετοιμασίες έχυν ξεκινήσει και για το φετινό. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 29/6 από τις 7 μ.μ. το οινοποιείο στην Ανάβυσσο ετοιμάζει μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, με κρασιά από την Αττική και την Πελοπόννησο και μουσική υπόκρουση rock, rock’ n roll, jazz, fusion και funk από τον Τάσο Λακέ.

Ακόμη, θα δοκιμάσετε αυθεντικές American bbq, street food γεύσεις από τους Po' Boys, θα γλυκαθείτε δροσερά από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ και θα αποθανατίσετε όλες τις υπέροχες στιγμές με τη βοήθεια της ομάδας του My Photobooth! (Σημείωση: η γευσιγνωσία των κρασιών διαρκεί από τις 7 μ.μ έως τις 10 μ.μ. και η κατανάλωση των προϊόντων Po’ Boys & Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης αφορά αγορά τους σε ειδικές τιμές).

Οι περιπετειώδεις αλλά και οι λιγότερο τολμηροί θα έχουν την ευκαιρία να ακονίσουν τη γεύση τους και να συνδυάσουν τις νοστιμιές των Po’ Boys με τα κρασιά της Στροφιλιάς στο διαγωνισμό food and wine pairing «Βρες το ταίρι» ή να διακριθούν με την πιο διάσημη φωτογραφία της βραδιάς στο διαγωνισμό «Most popular Strofilia Summer Party Photo» κερδίζοντας μοναδικά οινικά δώρα.

Το φετινό πάρτι αναμένεται… θρυλικό!

Stathis Mamalakis
Λίγα λόγια για τη Στροφιλιά
Έχοντας στη διάθεσή της περισσότερα από 500 στρέμματα ιδιόκτητων, ενοικιαζόμενων και συνεργαζόμενων αμπελώνων στην Πελοπόννησο και στην Αττική, και με οινοποιεία στην Ανάβυσσο και στη Νεμέα, η Στροφιλιά συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο δυναμικές και εξωστρεφείς ελληνικές οινοπαραγωγικές εταιρίες. Η Στροφιλιά ιδρύθηκε το 1980 από τον Γιάννη Μαλτέζο και τον Αχιλλέα Λαμψίδη, φτιάχνοντας έτσι μια από τις πιο γοητευτικές ιστορίες της νέας εποχής του ποιοτικού Ελληνικού κρασιού. Οι δύο φίλοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια σειρά ποιοτικών κρασιών από ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες θέλοντας κυρίως να ικανοποιήσουν τις δικές τους εσωτερικές αναζητήσεις. Το 1985 ίδρυσαν στο κέντρο της Αθήνας το πρώτο wine bar στην Ελλάδα, δείχνοντας έμπρακτα πως είναι περίπου 25 χρόνια μπροστά από την εποχή τους. Η επιτυχία ήταν και εξακολουθεί να είναι καταιγιστική, με την επόμενη γενιά να παίρνει σιγά-σιγά τα ηνία και να πηγαίνει το παιχνίδι στην επόμενη πίστα.


Info
Στροφιλιά
Θέση Πατητήρια, Ανάβυσσος (οδός Χαλκιδικής, στο δρόμο προς την Κερατέα)
22910 41650 και 6944052851
είσοδος ελεύθερη