Το The Sweet Spot έφτιαξε την πιο γλυκιά «γωνιά» στο Νέο Ψυχικό

the-sweet-spot
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Το γνωρίσαμε ως μια γλυκιά παρένθεση στο Χαλάνδρι και την Κηφισιά, με τα cupcakes και τις τούρτες του να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Πλέον, όλα τα «αδερφάκια» της οικογένειας The Sweet Spot γίνονται ένα και κάνουν τη δική τους πρόταση για γλυκό, αλμυρό ή καφέ στο Νέο Ψυχικό, σε έναν μεγαλύτερο χώρο-όαση.

Μια στιγμή αδυναμίας σε κάποιο The Sweet Spot της Αθήνας όλοι την έχουμε περάσει, ανάμεσα σε πολύχρωμα, αφράτα cupcakes και λιγουρευτές layercakes. Δέκα χρόνια ήταν αυτά, άλλωστε. Και για αυτή την πρώτη του δεκαετία, το Sweet Spot το γιόρτασε λίγο διαφορετικά: μάζεψε τα αδερφάκια του από το Χαλάνδρι και την Κηφισιά και τα έφερε όλα σε ένα νέο χώρο, στο Νέο Ψυχικό, όπου βρίσκεται και το εργαστήριο παρασκευής όλων αυτών των υπέροχων δημιουργιών, πίσω από τις οποίες «κρύβεται» η Ζωή Βιδάλη με την ομάδα της.

Με ταλέντο και πάθος για τη ζαχαροπλαστική, η Ζωή Βιδάλη έβαλε τον εγκέφαλο και την τέχνη πίσω από όλα αυτά τα ιδιαίτερα γλυκά και μαζί με την μητέρα της, Μαρία Βιδάλη, έχτισαν την πιο γλυκιά συνεργασία, η οποία από τον Απρίλιο, δέκα χρόνια μετά τη γέννησή της, ήρθε και «έδεσε» στο Νέο Ψυχικό. Ξεκίνησε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2009, σαν παρασκευαστήριο μαζί με ένα μικρό κουκλίστικο κατάστημα στην Νέα Φιλοθέη και στη συνέχεια, το 2012, διπλασίασε το χώρο του εργαστηρίου και άνοιξε δύο καταστήματα ζαχαροπλαστικής στην Κηφισιά και στο Χαλάνδρι στην καρδιά της αγοράς.

Με αφορμή την επιτυχημένη δεκαετία, αλλά και θέλοντας το εργαστήριο με το κατάστημα να στεγαστούν σε ένα χώρο, μαμά και κόρη εμπνεύστηκαν ένα μεγαλύτερο στέκι στο Νέο Ψυχικό, με μια πανέμορφη αυλή, με την προσθήκη αλμυρών γεύσεων και καφέ taf, για όσους αντιστέκονται στον πειρασμό των γλυκών, όπου μπορεί κάποιος να καθίσει και να απολαύσει την επιλογή του, ανάμεσα σε cupcakes, παστάκια, τούρτες διαφόρων ειδών, ατομικά γλυκά, cake pops, διακοσμημένα μπισκότα, χειροποίητο παγωτό, macarons, τρούφες, patisserie, κάποιες επιλογές με στέβια, αλμυρά σνακ και σαλάτες.

Το Red Velvet του σίγουρα έχει αποκτήσει φήμη στην πόλη, αλλά σας επιβεβαιώνουμε ότι και τα ολόφρεσκα cupcakes του που δοκιμάσαμε, όπως και το χειροποίητο παγωτό, είναι από αυτά που μπορείς να φας σε υπερβολικές ποσότητες, χωρίς καμία διάθεση για τύψεις και μετάνοιες. Το παγωτό του θα το βρείτε σε 12 γεύσεις, όπως σορμπέ μανταρίνι, τιραμισού, φιστίκι, Bueno, caramel-cookies και πολλές ακόμη. Εμείς δοκιμάσαμε το cheesecake με κομμάτια μύρτιλο, βατόμουρο και μπισκότο, το οποίο ήταν ένα επίπεδο πάνω από αυτά που δοκιμάζουμε συνήθως.

Κι αν είστε από αυτούς που εναλλάσσουν γλυκό-αλμυρό, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την πολύ νόστιμη κοτόπιτα, όπως και τα σφολιατοειδή του, αξιοποιώντας τον all-day χώρο του, όπου μπορείτε πλέον να κάνετε (γλυκιά ή αλμυρή) στάση όλη μέρα. 

Όσοι έχετε στα σχέδιά σας κάποια εκδήλωση, να σας πούμε ότι το The Sweet Spot ειδικεύεται σε παραγγελίες γάμου, βάπτισης, γενεθλίων, party, εταιρικών εκδηλώσεων και παρέχει κάθε φορά custom γλυκά, τούρτες, candy bars, βασιλόπιτες, εταιρικά δώρα, lemonade bars, καρότσι παγωτού πάντα με άψογη εκτέλεση.

Σε κάθε περίπτωση, η ζωή κάπου εκεί στην Αδριανείου και Σικελιανού είναι λίγο πιο γλυκιά…

Info
The Sweet Spot
Αδριανείου 46 και Σικελιανού, Νέο Ψυχικό
210 6715929

ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΑΣΩΝΗ