Πώς έσπασε ο Άκης Πετρετζίκης το ρεκόρ Guinness;

akis-petretzikis-coca-cola Spiridon Kotsiopoulos
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο ταλαντούχος και πολυπράγμων σεφ, Άκης Πετρετζίκης, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατόρθωσε το ακατόρθωτο: 3.378 hamburgers έτοιμα σε μόλις μία ώρα!

Η συμπρωτεύουσα αποτέλεσε τον τελικό σταθμό του Coca-Cola & Akis Food Tour Festival που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μετά από την επιτυχημένη διεξαγωγή του tour στην Καλαμάτα, τα Ιωάννινα, την Λάρισα και την Ξάνθη, το βανάκι στάθμευσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 13 Ιουνίου, όπου υποδέχθηκε το κοινό για μία συναρπαστική πρόκληση, στο πλαίσιο αυτού του πολύ γευστικού tour στην Ελλάδα, όπου το classic burger του Άκη συνοδεύεται από μία παγωμένη Coca-Cola.

Εκεί, ο δημοφιλής σεφ με την ομάδα του κατέρριψαν ένα από τα GUINNESS WORLD RECORDS™, στήνοντας 3.378 hamburgers στο διάστημα μίας ώρας. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, Coca-Cola και Άκης γιόρτασαν την επιτυχία αυτή, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, προσφέροντας 60.000 γεύματα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη στις πόλεις που βρέθηκε το Coca-Cola & Akis Food Tour Festival.

Spiridon Kotsiopoulos

Το κοινό πανηγύρισε την επιτυχία της κατάκτησης ενός από τα GUINNESS WORLD RECORDS™ και απόλαυσε τα νικητήρια hamburgers παρέα με παγωμένη Coca-Cola, ενώ εκεί βρισκόταν και ο Χρήστος Ανθόπουλος να κρατάει τον παλμό ψηλά παρέα με το ραδιοφωνικό σταθμό ZOO 90,8.

Κάπως έτσι, το πρώτο Coca-Cola & Akis Food Tour Festival έφτασε πανηγυρικά στο τέλος του, γράφοντας ιστορία και γεμίζοντάς μας όλους με αξέχαστες, γευστικές εμπειρίες που μας κάνουν να ανυπομονούμε μέχρι το επόμενο.