Πάμε για γευστικές αποδράσεις στην πισίνα του Hilton

hilton-pool NIKOLAS_FANOS
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Τι κάνουμε όταν η θάλασσα είναι μακριά, αλλά εμείς θέλουμε να δροσιστούμε και ταυτόχρονα να απολαύσουμε καλοκαιρινές γεύσεις; Η πισίνα του Hilton δίνει τη λύση.

Συνδυάζοντας καλοκαιρινές γεύσεις και… υγρό στοιχείο, η πισίνα του Hilton κάνει και φέτος τη δική της πρόταση για δροσερή και γευστική απόδραση στο κέντρο της Αθήνας. Ως η μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, είναι ο ιδανικός προορισμός για καλοκαιρινές βουτιές σε καταγάλανα νερά, σε ένα σκηνικό που θυμίζει resort, με κομψές και αναπαυτικές ξαπλώστρες, ομπρέλες με πλούσια σκιά, φοινικόδεντρα και μπανανιές να προσθέτουν μία εξωτική πινελιά στο αστικό τοπίο.

Σε αυτό το περιβάλλον, το Oasis Pool Βar & Grill σας προτείνει δημιουργικές, υγιεινές γευστικές προτάσεις από τον executive chef Κώστα Αθανασίου, όπως σαλάτα με τόνο Καλύμνου, κρέμα wasabi και αβοκάντο, σαλάτα με ψητό ανανά, φράουλες, γκότζι μπέρι, σφαίρες μάνγκο και λάδι κάνναβης και γαρίδες μαριναρισμένες σε ούζο με χόρτα και λαδολέμονο.

NIKOLAS_FANOS

Το μενού περιλαμβάνει ακόμα πιάτα ιδανικά για ν’ απολαύσετε στην ξαπλώστρα σας, από vegan λαδένιες και τορτίγια ολικής αλέσεως με vegan τσένταρ και μαγιονέζα, έως πληθωρικά burger γαλοπούλας και club sandwich με κοτόπουλο.

Κι επειδή καλοκαίρι χωρίς χυμούς, smoothies και κοκτέιλ δεν γίνεται, αναζητήστε τα στο μενού και δοκιμάστε οπωσδήποτε αυτά με βάση τον καφέ, όπως Coconut Mocha με εσπρέσο, ρούμι, γάλα καρύδας και αλμυρή καραμέλα και Mastic Rose με εσπρέσο, λικέρ μαστίχας και σοκολάτα με άρωμα τριαντάφυλλο.

NIKOLAS_FANOS
Η πισίνα του Hilton λειτουργεί από τις 8:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ. Η ημερήσια είσοδος κοστίζει €35 τις καθημερινές και €55 τα Σαββατοκύριακα. Αποκτήστε την τρίμηνη ή τη μηνιαία συνδρομή, που πραγματικά συμφέρουν, και απολαύστε ένα υπέροχο καλοκαίρι στην καρδιά της πόλης. Περιλαμβάνονται δωρεάν μαθήματα Aqua Aerobics και Yoga (Ιούνιο-Ιούλιο). Από τις 20 Ιουνίου έως τις 9  Αυγούστου, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, η πισίνα του Hilton θα παραμένει ανοιχτή έως τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα για βραδινό μπάνιο (είσοδος: €20).

Info
Ξενοδοχείο Hilton
Βασιλίσσης Σοφίας 46
210 7281801