To 40forty στη Βουλιαγμένη επιβεβαιώνει ότι υπάρχει παράδεισος επί γης

40forty
ΤΡΙΤΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Στο πιο μαγευτικό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, τη Βουλιαγμένη και την astir beach, το all day bar & restaurant 40forty συνθέτει το απόλυτο σκηνικό για φαγητό και κοκτέιλ πάνω στην άμμο.

Η επαφή με τη θάλασσα γίνεται όλο και περισσότερο απαραίτητη όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στο καλοκαίρι και το all day bar & restaurant 40forty στον Αστέρα της Βουλιαγμένης δίνει άλλη μια επιλογή για απόδραση εντός της Αθήνας, για φαγητό, κοκτέιλ και χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα.

Sashimi από το Raw Bar

Η μέρα εκεί ξεκινάει νωρίς το πρωί με προτάσεις για πρωινό, είτε στο εστιατόριο είτε στην ξαπλώστρα και ολοκληρώνεται αργά το βράδυ με ποτό, φαγητό και cosmopolitan μουσικές. Μέσα από μια «αόρατη» και διακριτική διαδικασία που παραπέμπει σε αλλαγή σκηνικού, το all day bar & restaurant μετατρέπεται το βράδυ σε ένα υπέροχο, ατμοσφαιρικό lounge εστιατόριο, όπου οι πιο ρομαντικοί μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο να δύει στα νερά του κόλπου της Βουλιαγμένης, συνοδεία ποτού ή φαγητού. 

Σαλάτα με γαρίδες και μάνγκο

Ο Head Chef Γιάννης Μαρκαδάκης καταθέτει τις εμπειρίες του σχεδιάζοντας ένα εκλεκτό μενού, που υλοποιεί άψογα ο σεφ Πέτρος Κεφαλάς με την ομάδα του. Το Raw bar, με πιάτα από την Άπω Ανατολή όπως sashimi, tuna tataki, το oyster bar και το beef lab, με μια επιλογή πολύ καλών κρεάτων, καθώς και signature πιάτα όπως gnocchi bolognese, τραγανή πάπια, αστακός με κριθαράκι, όλα συγκροτούν ένα ευρύτατο μενού με πολλές γευστικές επιλογές.

Ώρα για κοκτέιλ

Όλα δείχνουν παραμυθένια σε αυτή την πλευρά της πόλης και το μόνο που μένει είναι να τα δοκιμάσουμε και να σας πούμε περισσότερα.

Σολομός με superfoods

Info
40forty all day bar & restaurant 
Απόλλωνος 40, Astir Beach,
Βουλιαγμένη
210 8961261, 693 6365009