Το ωράριο του Delta Restaurant αλλάζει για το Summer Nostos Festival

delta-restaurant
ΤΡΙΤΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Το νέο εστιατόριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσαρμόζει το ωράριό του για τους επισκέπτες του Summer Nostos Festival.

Μετά τα εγκαίνιά του που πραγματοποιήθηκαν πριν μερικές ημέρες, παρουσία πολλών προσωπικοτήτων από τον χώρο του θεάματος κι όχι μόνο, τo Delta Restaurant στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, συμμετέχει με τον δικό του τρόπο στο Summer Nostos Festival. Συγκεκριμένα, προσαρμόζει αναλόγως το ωράριό του έως τις 30 Ιουνίου, ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες και να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τη νέα άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, με «οδηγό» τον executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Το δ/Delta Restaurant, για αυτές τις ημέρες θα λειτουργήσει Δευτέρα 24/6-Σάββατο 29/6  20.00-01.00: à la carte και Κυριακή 30/6  10.00-16.00: brunch, 16.00-01.00: à la carte.

Το εστιατόριο, που έχει πάρει το όνομά του από το Δέλτα Φαλήρου, είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί με μοναδική θέα προς τον φαληρικό όρμο, αντανακλώντας την ελληνική φύση στην κουζίνα του και συνδυάζοντας φυσικά υλικά. Σε κανονικές συνθήκες, το εστιατόριο θα λειτουργεί κάθε Κυριακή, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, η Αίθουσα Δέλτα θα λειτουργεί ως χώρος εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Info
Delta Restaurant
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
216 8091288