Andaman Sky: εξωτικές γεύσεις στην πιο στυλάτη ταράτσα της πόλης

andaman koukousas apostolis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Το Andaman ThaiAthens πάει την αγάπη του για την ταϊλανδέζικη κουζίνα ένα επίπεδο παραπάνω: στην ταράτσα.

Αν αγαπάτε την ταϊλανδέζικη κουζίνα και θέλετε να την απολαύσετε σε καλοκαιρινό, εξωτικό μοτίβο, το Andaman Sky στην ταράτσα του Andaman TahiAthens πρέπει σίγουρα να αποτελέσει κουκίδα στις επιλογές σας. Στήνοντας το δικό του σκηνικό για 5η χρονιά, το Andaman Sky συνδυάζει καλή ενέργεια, σωστό χαμηλό φωτισμό, έντονα χρώματα, φυτά και χειροποίητους πολυελαίους από φίλντισι. Το εξωτικό σκηνικό συμπληρώνει η λευκή τέντα που θυμίζει πανιά ιστιοφόρου και ανοίγει τις ξάστερες και ζεστές βραδιές για να θαυμάσετε το απέραντο του αττικού ουρανού, ενώ στις καλοκαιρινές βροχές απολαμβάνετε το thai σας χωρίς πρόβλημα.

koukousas apostolis

Κι όσον αφορά το φαγητό, τα πάντα φτιάχνονται τη στιγμή που τα παραγγέλνετε και προσφέρονται σε προσιτές τιμές, μέσα από ένα αναλυτικό μενού με homemade συνταγές, με γεύσεις που πραγματικά αξίζει κανείς να πειραματιστεί και να δοκιμάσει, διαφορετικές από τις καθιερωμένες ταϊλανδέζικες.

Avocado Delight Salad με γαρίδες, σερβιρισμένη πάνω σε τραγανά φύλλα ρυζιού, thai fresh rolls, κοτόπουλο φιλέτο με σάλτσα κόκκινου κρασιού και πλήθος πιάτων ταϊλανδέζικης νοοτροπίας φτιαγμένα με αποκλειστικά φρέσκα υλικά όπως τζίντζερ, γάλα καρύδας, γκαλάνγκαλ, λέμονγκρας, καθώς και σάλτσες και ζωμούς που φτιάχνονται εκεί από την αρχή, είναι μερικές από τις επιλογές του μενού που θα σας στείλει σε εξωτικά μονοπάτια.

koukousas apostolis

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε κάποιο από τα ιδιαίτερα κοκτέιλ του καταλόγου, όπως το Bittersweet Cherry με σπιτικό σιρόπι πράσινης πιπεριάς τσίλι, φρέσκο κεράσι και βότκα ή το Pipi Island με λευκό ρούμι, λικέρ λίτσι και σπιτική μαρμελάδα, για να κλείσετε δροσερά τη βραδιά σας στην πιο στυλάτη ταράτσα της πόλης.

Info
Andaman ThaiAthens
Αλόπης 65 & Πειραιώς 187,
211 2104939