Κερδίστε ένα γεύμα για δύο στο Bolivar, την απαραίτητη στάση του καλοκαιριού

bolivar
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

To all-day beach bar στην Ακτή του Ήλιου μαζί με το clickatlife.gr κάνει δώρο σε τρείς νικητές, από ένα γεύμα για δύο άτομα. Πάρτε μέρος στον facebook διαγωνισμό και κερδίστε!

To all-day beach bar στην Ακτή του Ήλιου μαζί με το clickatlife.gr σας κάνει δώρο ένα γεύμα για δύο άτομα, με ένα μενού τριών πιάτων ανά άτομο (σαλάτα, συνοδευτικό/ορεκτικό, κυρίως πιάτο) και ένα ποτήρι κρασί ανά άτομο ή εναλλακτικά από ένα κυρίως, κοινή σαλάτα και ορεκτικό, με προσθήκη γλυκού. Το γεύμα για δύο θα κερδίσουν 3 νικητές και θα μπορέσουν να κάνουν κράτηση από Δευτέρα έως και Πέμπτη και την Κυριακή. 

Με πορεία 15 χρόνων στην παραλιακή και έχοντας εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς, τόσο της ημερήσιας θαλασσινής απόδρασης, όσο και της νυχτερινής διασκέδασης, το Bolivar Beach Bar είναι κάτι σαν το σήμα-κατατεθέν του καλοκαιριού.

Λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση μέσω τραμ, λεωφορείου ή και αυτοκινήτου (με άνεση στο πάρκινγκ), σε μια παραλία με λευκή άμμο και ψιλό βότσαλο, σκιερά δέντρα και φοίνικες, που θυμίζει παραδεισένιο προορισμό, το Bolivar κάνει και φέτος τη δική του πρόταση για μπάνιο, φαγητό και ποτό στη διασταύρωση των λεωφόρων Αλίμου και Ποσειδώνος.

Ο χώρος του εστιατορίου όπου μπορείτε να απολαύσετε μεσογειακή κουζίνα με διεθνείς πινελιές

Στο εστιατόριό του θα βρείτε επιλογές αυθεντικής μεσογειακής κουζίνας με μια διεθνή πινελιά, σε ένα περιβάλλον που κυριαρχεί η απλότητα και το φως. Το δίδυμο των καταξιωμένων Chef, Σωτήρη Παξιμαδά και Σπύρου Μάρκου, επιμελήθηκε και φέτος το ολοκληρωτικά ανανεωμένο μενού υποσχόμενο αξέχαστα γευστικά ταξίδια, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Μπορείτε να απολαύσετε από λαχταριστά κλασικά μπέργκερ έως και το progressive Cannabis Burger σε χειροποίητο ψωμάκι με πρωτεΐνη κάνναβης, καπνιστή μπριζόλα, πανέ κατσικίσιο τυρί, κέτσαπ πιπεριάς, πίκλες και άφθονο μπέικον, που αποτελεί κάτι καινούργιο στην αγορά του ελληνικού street food. Αξίζει να δοκιμάσετε την καταξιωμένη Bolivar Salad με φρέσκιες φράουλες και καραμελωμένα φουντούκια, καθώς και το λαυράκι με φρέσκια αλμύρα σε σως λεμονιού.

Το ιδιαίτερο Cannabis Burger 

Στο μενού του θα βρείτε επίσης επιλογές πίτσας και ζυμαρικών, αλλά και 8 επιλογές για κυρίως, τόσο από στεριά, όσο και από θάλασσα. Οι θαλασσινές γεύσεις όπως το χταπόδι μαγειρεμένο σε κενό αέρος και ο γαύρος μαρινάτος «πνιγμένος» μέσα σε ξίδι και θαλασσινό αλάτι, ο σολομός σχάρας μαριναρισμένος σε σόγια και μέλι, είναι μερικές μόνο καλοκαιρινές επιλογές, ενώ οι λάτρεις του κρασιού θα βρείτε στην κάρτα του πλήθος επιλογών των ελληνικών αμπελώνων. Από το μενού δεν λείπουν, φυσικά, τα επιδόρπια με επιλογές όπως το εντυπωσιακό Choco Lecter, ένα τραγανό beigel bread γεμιστό με πραλίνα φουντουκιού, αγριοκέρασο και Philadelphia σε σος προφιτερόλ και γκοφρέτα, συνοδεία παγωτού και το κέικ καρότο με βουτυρόκρεμα που μπαίνει ως frosting.

Ο σεφ Σπύρος Μάρκου

Οι vegan επιλογές έχουν κι αυτές τον δικό τους χώρο στο μενού, για όσους απέχουν από κρέας και γαλακτοκομικά, ενώ σερβίρεται και πρωινό καθημερινά από τις 9 έως τις 12 με pancakes, ομελέτα, croquet madame, cheese sandwich, φρουτοσαλάτα και γιαούρτι με μέλι ή γλυκό του κουταλιού.

Κι αν ο δρόμος σας βγάλει στο Bolivar για ποτό, να σας πούμε ότι ο κατάλογος των κοκτέιλ προσφέρει ευρεία γκάμα κλασικών επιλογών, καθώς και μοναδικούς tailor made συνδυασμούς με έμφαση στα τροπικά φρούτα.

Γεύσεις από στεριά και από θάλασσα θα βρείτε στο μενού του Bolivar

Τα βράδια το Bolivar βάζει τα καλά του και φιλοξενεί θεματικά parties με γνωστούς resident djs, ενώ τα Σαββατοκύριακα η ένταση δυναμώνει με καλεσμένους djs από το εξωτερικό που μπορείτε να δείτε εδώ.

Σύντομα θα κάνουμε κι εμείς τη δική μας απόδραση σε ό,τι πιο κοντινό υπάρχει στην Αθήνα σε τροπικό νησί, για να σας πούμε τις δικές μας εντυπώσεις. Στο μεταξύ, η παραλία με τις ψάθινες ομπρέλες, το εντυπωσιακό Waterpark, το εστιατόριο και οι μουσικές του Bolivar σας περιμένουν για μια δόση καλοκαιριού στην πόλη.

Info
Bolivar Beach Bar
Ακτή του Ήλιου, λεωφόρος Ποσειδώνος, Καλαμάκι
210 9831018  6970367684