Έρχεται το τρίτο Taste Dining Experience

fuga
ΤΡΙΤΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Μεσόγειος, Ασία και Μεξικό θα συνδυαστούν σε ένα μενού 8 πιάτων, έμπνευσης του σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

Στον καινούργιο χώρο του, το Casa Jaguar στον κήπο του Fuga του Μεγάρου, πρόκειται να σας υποδεχτεί ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης στις 11/7 όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα μενού ειδικά φτιαγμένο για την βραδιά, εμπνευσμένο από τα καλοκαιρινά αρώματα τις Μεσογείου εναρμονισμένα άψογα με υφές και νότες από την Ασία και το Μεξικό.

Ανάμεσα στα πιάτα του μενού θα βρείτε jamon τόνου, γαρίδες με lime powder και bisque μαύρου σκόρδου, Black Angus short rib teriyaki, με καφέ, πατάτες και άλλες ακόμη πρωτότυπες δημιουργίες, ενώ στα επιδόρπια συναντάμε το ελληνικό γιαούρτι με μέλι σε παραλλαγή έκπληξη αλλά και chocolate nibs miso με καραμέλα, φύκια και γλυκά umeboshi.

Το Casa Jaguar αποτελεί το καινούργιο πρότζεκτ του σεφ και στο πλαίσιο του τρίτου Taste Dining Experience θα σας περιμένει το ιδιαίτερο αυτό μενού που θα συνδυαστεί ιδανικά με δύο κοκτέιλ από World Class bartenders, ούτως ώστε η βραδιά να ολοκληρωθεί όπως πρέπει, με στυλ, φιλοξενία και μοναδικές δημιουργίες.

Κλείστε από τώρα τη θέση σας για μια καλοκαιρινή βραδιά, όπου η γαστρονομία, το άρωμα και ο συνδυασμός διαφορετικών γευστικών προτάσεων θα χρωματίσουν μοναδικά. Το μενού ανέρχεται στα 80 ευρώ/άτομο.

Info
Taste Dining Experience@Fuga
Κόκκαλη 1 και Βασ. Σοφίας
210 7242979
Πέμπτη 11/7 στις 20.30