Τι συμβαίνει στο Vittoria Gati;

vittoria-gati
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο Γιώργος Παπακώστας, restauranteur και ιδιοκτήτης του δημοφιλούς ιταλικού της Γλυφάδας συνεργάζεται με τον σεφ Νίκο Καραθάνο με στόχο να ανεβάσουν τη γαστρονομική εμπειρία στα νότια προάστια.

Έπειτα από πέντε χρόνια γόνιμης και δημιουργικής συνεργασίας στα εστιατόρια Cookoovaya και Hoocut, ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin σεφ Νίκος Καραθάνος προχωρά σε νέα επαγγελματικά βήματα και συνεργάζεται με τον επίσης καταξιωμένο σεφ και ιδιοκτήτη του Vittoria Gati, Γιώργο Παπακώστα, ενώνοντας δυνάμεις σε ένα φρέσκο καλοκαιρινό μενού που υπόσχεται να πάει τη γαστρονομική εμπειρία στο νέο ιταλικό της Γλυφάδας ένα βήμα παραπέρα.

Στον ανανεωμένο κατάλογό του θα βρείτε παλιές συνταγές του Casa di Pasta σε νέα βερσιόν, αλλά και νέες συνταγές σε μια σύμπραξη των δύο που φαίνεται να αποδίδει, μέσα από φρέσκα ζυμαρικά, δροσερά ταρτάρ, περίτεχνα ριζότο, ραβιόλι και φυσικά ιδιαίτερα επιδόρπια.

Ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin σεφ Νίκος Καραθάνος 

Η νέα συνεργασία οδηγεί σε καινούργια γευστικά μονοπάτια και οι λάτρεις της δημιουργικής ιταλικής κουζίνας δεν μένει παρά να κλείσουν τραπέζι για να τη γευτούν.

Info
Vittoria Gati
Πλατεία Νυμφών 1, Γλυφάδα
210 8944491