Πάμε Καραϊβική μέσω TGI Fridays

carribbean-tgi
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Δοκιμάστε τα καινούργια Boonoonoonoos πιάτα και κοκτέιλ στα TGI Fridays και… βουτήξτε σε ξεχωριστές, τροπικές γεύσεις από την Τζαμάικα.

Νέο, τροπικό μενού σερβίρεται στα TGI Fridays, την αγαπημένη αλυσίδα που φέτος το καλοκαίρι βάζει στόχο να μας ταξιδέψει γευστικά μέχρι την Καραϊβική, με γεύσεις που ισορροπούν ανάμεσα σε γλυκόξινες και spicy αποχρώσεις, μέσα από το Boonoonoonoos μενού του. Boonoonoonoos στη γλώσσα των Τζαμαϊκανών σημαίνει κάτι που αγαπάς ή κάτι που είναι πολύ ωραίο και τα TGI Fridays™ έχουν δημιουργήσει μοναδικές προτάσεις πιάτων σε συνδυασμό με εμπνευσμένα κοκτέιλ που υπόσχονται να μας κάνουν να αναφωνήσουμε... Boonoonoonoos!

Συγκεκριμένα, στο τροπικό αυτό μενού του θα βρείτε Jamaican burger sliders με Jerk spices, Swiss, ψητό ανανά, mango chutney, frizzled onions και γαλλική σαλάτα, τροπικά τάκος με sautéed κοτόπουλο με Jerk spices, rum sauce, πεπόνι, μάνγκο, ανανά και coleslaw, Breeze Pulled Pork με rum sauce, ψητό ανανά, mango chutney, frizzled onions, γαλλική σαλάτα και aioli sriracha σε ψωμί brioche με τηγανητές γλυκοπατάτες με Cajun spices και Caribbean Style Jerk Chicken, δηλαδή κοτόπουλο σχάρας με jerk spices.

Από την τροπική εξίσωση δεν λείπουν και τα κοκτέιλ με το Bahama Love (Havana Club Anejo 3 Anos, Orange Curaçao, φρέσκος χυμός λεμόνι και lime, νέκταρ αγαύης, ανανάς και homemade spicy honey syrup), το Summer in a Glass (Havana Club Anejo 3 Anos, Coconut Rum, ανανάς, φρέσκος χυμός λεμόνι και lime, νέκταρ αγαύης, passion fruit, κρέμα καρύδας) και το Flam and Lime (Havana Club Anejo 7 Anos, φρέσκες φράουλες, simple syrup, homemade ginger & lemongrass syrup, φρέσκος χυμός lime) για δροσερά «στην υγειά μας».

Το μενού κλείνει γλυκά με ένα κρεμώδες cheesecake με γεύση Pina Colada, με σαντιγί, νιφάδες καρύδας και καψαλισμένα φιλέτα αμυγδάλου.

Info
TGI Fridays