Πώς θα ήταν ένα παγωτό… κρασιού;

krasi-pagoto
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Κι όμως! Ένα οινοποιείο δημιούργησε παγωτό κρασιού, το οποίο κυκλοφορεί στην αγορά.

Το οινοποιείο Corbin Farms Winery συνεργάστηκε με την αλυσίδα Burnette Farms Market για να δημιουργήσει ένα παγωτό διαφορετικό από τα άλλα, ένα... παγωτό κρασιού.

Το παγωτό που πήρε το όνομά του από το δημοφιλές γλυκό επιτραπέζιο κρασί με νότες σοκολάτας και καραμέλας, ονομάζεται Tuxedo Junction και έχει γεύση χειροποίητου παγωτού βανίλιας Burnette Farms με κομμάτια σοκολάτας.

Η ιδέα της συνεργασίας ήρθε πριν από μερικές εβδομάδες, όταν οι ιδιοκτήτες του οινοποιείου Matt και Carley Corbin είχαν την ιδέα να κάνουν ένα παγωτό για μια κοινωνική εκδήλωση στο Corbin Farms και γρήγορα υλοποιήθηκε.Το οινοποιείο το σερβίρει, μάλιστα, με σουφλέ σοκολάτας.

Το σουφλέ με το παγωτό κρασί και την σάλτσα που δημιούργησε το οινοποιείο Corbin Farms Winery με την αλυσίδα Burnette Farms Market

Πέραν τούτου, έχει δημιουργήσει επίσης μια ειδική σάλτσα κρασιού, την Tuxedo Junction, η οποία έχει κάνει reduction με κανέλα, ζάχαρη και χυμό λεμονιού και συνδυάζεται ιδανικά με το παγωτό και το σουφλέ.

Λόγω του ότι περιέχει αλκοόλ, η αλυσίδα καταστημάτων Burnette Farms Market δεν μπορεί να το πουλήσει μαζικά, αλλά θα δημιουργήσει μια εκδοχή χωρίς αλκοόλ για όλους, την οποία θα διαθέτει για 6 δολάρια.

Πηγή: www.krasiagr.com