Πώς είναι ένα γεύμα στα πιο περίεργα εστιατόρια του κόσμου; (βίντεο)

estiatorio
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Κάποια εστιατόρια δεν κερδίζουν τις εντυπώσεις τόσο με την κουζίνα και το μενού τους, όσο με την ιδιαιτερότητά τους στη διακόσμηση, τη θεματική τους και τη φιλοσοφία τους.

Τι θα λέγατε για ένα γεύμα μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, όπου η γεύση, η οσμή και η αφή θα ήταν οι βασικοί πρωταγωνιστές; Αν αυτό δεν σας ακούγεται αρκετά περίεργο, υπάρχουν πολλές ιδέες εκεί έξω που έχουν μεταμορφωθεί σε εστιατόρια, τόσο για να προξενήσουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον, όσο και για να διασκεδάσουν με ένα διαφορετικό τρόπο τους επισκέπτες τους.

Όπως το εστιατόριο Dans Le Noir, όπου το γεύμα πραγματοποιείται στο απόλυτο σκοτάδι για όσους βλέπουν, οι οποίοι καθοδηγούνται στον χώρο από το τυφλό προσωπικό, σε μια πολύ ιδιαίτερη ανταλλαγή ρόλων.

Κι αν το τυφλό προσωπικό σας φαίνεται παράξενο, οι σερβιτόροι-μαϊμουδάκια σε μια ταβέρνα στο Τόκιο σίγουρα θα σας εκπλήξουν, αφού όχι μόνο σερβίρουν κανονικά τους πελάτες, αλλά κάνουν και διάφορα κόλπα για να τους διασκεδάσουν.

Στο Μόντρεαλ, υπάρχει εστιατόριο όπου μπορεί κάποιος να δειπνήσει σε… διαστημόπλοιο και στην Κίνα, στο Devil Island Prison Restaurant, το γεύμα πραγματοποιείται με χειροπέδες σε… φυλακή, μέσα σε κελί.

Κι αν θέλετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στο φαγητό νοσοκομείου, το Hospital Restaurant στην Τζακάρτα σας περιμένει.

Διαβάστε εδώ και για άλλα περίεργα και ιδιαίτερα εστιατόρια στον κόσμο. Θα τα επισκεπτόσασταν;