Το Plaza Café υπόσχεται δροσερό καλοκαίρι στην πόλη

plaza-cafe
ΤΡΙΤΗ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, και αποτελεί το πιο δροσερό στέκι για όσους παραμείνουν στην πόλη αυτό το καλοκαίρι.

Ιδανικό για τις στιγμές που θέλετε να κάνετε διάλειμμα από την καθημερινότητα, το Plaza Cafe του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza σας προκαλεί για μια απολαυστική στάση, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

Στο μοναδικό περιβάλλον του μπορείτε να απολαύσετε παγωμένο καφέ ή τσάι, φυσικούς χυμούς, δροσερά κέικ και γλυκά του γνωστού Pastry Chef Διονύση Αλέρτα αλλά και μοναδικά παγωτά της Movenpick.

Κι αν έχετε όρεξη για φαγητό, επιλέξτε ανάμεσα σε burger, ποικιλία αλλαντικών ή τυριών, club sandwich, πίτσα ή μπρουσκέτα και συνοδέψτε τα με ένα παγωμένο ποτήρι μπίρα draft.

Stella_Giakoumatou

Οι λάτρεις των κοκτέιλ δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού τα καλοκαιρινά, απολαυστικά Cocktails Summer in the City του NJV Athens Plaza υπόσχονται να σας βάλουν σε... διλήμματα προτού σας ξεδιψάσουν. Επιλέξτε ανάμεσα σε Aperol Spritz, Mango Margarita, Plaza Pina Colada και Mojito Passion και πιείτε στην υγειά σας, απολαμβάνοντας τις επιλογές σας και σε εξωτερικό χώρο, με θέα την Πλατεία Συντάγματος, την οδό Σταδίου, αλλά και τον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου.

Info
Plaza Cafe του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza
Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 2, Πλατεία Συντάγματος
210 3352400