Φόρος τιμής στα tapas από την Σπονδή

spondi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Το βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας που στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτήριο στην καρδιά της Αθήνας ετοιμάζει μια ιδιαίτερη βραδιά με αέρα Ισπανίας.

Για το τέταρτο Taste Dining Experience της Αθήνας, η Σπονδή αφήνει για μια μέρα στην άκρη τον ψηλό πάλλευκο σκούφο της και αποτίει φόρο τιμής στην γαστρονομική κουλτούρα των tapas, στην απόλυτα εκλεπτυσμένη της μορφή.

Το βράδυ της 23ης Ιουλίου, λοιπόν, σας περιμένουν οκτώ πιάτα, ξεχωριστές δημιουργίες που συνδυάζονται με τις ευφάνταστες προτάσεις των sommeliers του εστιατορίου σε ένα ταξίδι αρωμάτων, γεύσεων, υφών και πολλών, πολλών χρωμάτων.

Ανάμεσα στα tapas της βραδιάς θα βρείτε τα bao με soft crab και πικάντικη σάλτσα, το foie gras με φράουλα και ποπ κορν, τα χτένια με φύκια και ρύζι, την γραβιέρα με κολοκύθα και μπαλσάμικο και πολλές ακόμη ιδιαίτερες επιλογές, αλλά και επιδόρπιο, που θα σας προκαλέσουν να τις δοκιμάσετε.

Το μενού, το οποίο ανέρχεται στα 100 ευρώ το άτομο, περιλαμβάνει και δύο κοκτέιλ, το Tanqueray no Ten Signature Dry Martini με fino sherry και mastica και το Zacapa 23 Old Fashioned με ρούμι Zacapa 23 ετών, falernum λικέρ και chocolate bitters.

Info
Σπονδή Taste Dining Experience
Πύρρωνος 5, Παγκράτι, Αθήνα
210 7564021
23/7 στις 19.30