Τέσσερα pool bar για βουτιές και σνακ στην Αθήνα

hilton-pool NIKOLAS_FANOS
ΤΡΙΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Τι θα λέγατε για μια δροσερή βουτιά στο κέντρο της Αθήνας –ή και λίγο παραέξω- που μπορεί να συνδυαστεί με νόστιμα σνακ σε pool bar της πόλης που θα σας κάνουν να ξεχάσετε ότι η θάλασσα είναι μακριά; Εμείς σας προτείνουμε δυο πιο πολυτελείς και δυο πιο οικονομικές πισίνες για να διαλέξετε αναλόγως τον προϋπολογισμό και να συνδυάσετε μακροβούτια και φαγητό.

Oasis Pool Βar & Grill, ξενοδοχείο Hilton, κέντρο
Με τη μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, το Hilton είναι ο ιδανικός προορισμός για καλοκαιρινές βουτιές και χαλάρωση σε κομψές και αναπαυτικές ξαπλώστρες, με ομπρέλες με πλούσια σκιά, φοινικόδεντρα και μπανανιές να προσθέτουν μία εξωτική πινελιά στο αστικό τοπίο. Εκεί θα βρείτε και το Oasis Pool Βar & Grill με δημιουργικές, υγιεινές γευστικές προτάσεις από τον executive chef Κώστα Αθανασίου, όπως σαλάτα με τόνο Καλύμνου, κρέμα wasabi και αβοκάντο, σαλάτα με ψητό ανανά, φράουλες, γκότζι μπέρι, σφαίρες μάνγκο και λάδι κάνναβης και γαρίδες μαριναρισμένες σε ούζο με χόρτα και λαδολέμονο. Το μενού περιλαμβάνει ακόμα πιάτα ιδανικά για ν’ απολαύσετε στην ξαπλώστρα σας, από vegan λαδένιες και τορτίγια ολικής αλέσεως με vegan τσένταρ και μαγιονέζα, έως πληθωρικά burger γαλοπούλας και club sandwich με κοτόπουλο, ενώ δεν λείπουν οι χυμοί, τα smoothies και τα κοκτέιλ. Info: Ξενοδοχείο Hilton, Βασιλίσσης Σοφίας 46, 210 7281801, από τις 8 το πρωί έως 9 το βράδυ, κόστος €35/άτομο, Σάβ.-Κυρ. €55/άτομο.

Dimitris Poupalos
Thea Pool Bar, ξενοδοχείο Divani Caravel, κέντρο
Με λιτή διακόσμηση με προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα design και επιβλητική θέα στην Ακρόπολη και στον λόφο του Λυκαβηττού, η πισίνα στην ταράτσα του Divani Caravel υπόσχεται να σας χαρίσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε διακοπές, μόλις λίγα λεπτά από το πολύβουο κέντρο. Κοσμοπολίτικο περιβάλλον, άψογο σέρβις, ανάλαφρες γεύσεις που εντυπωσιάζουν, χαλαρή ατμόσφαιρα και διακριτική πολυτέλεια σε κάθε λεπτομέρεια έρχονται να συμπληρώσουν την μοναδική privé εμπειρία δροσιάς κάτω από τον αττικό ήλιο. Info: Divani Caravel, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, 210 7207000, καθημερινά 11:00 – 22:00, κόστος €30/άτομο, Σάβ.-Κυρ. €40/άτομο.

Green Hill Pool Bar, Λυκόβρυση
Για όσους θέλουν να αποδράσουν εκτός κέντρου και πιο οικονομικά, το ξενοδοχείο Green Hill στη Λυκόβρυση υπόσχεται να τους δροσίσει σε ένα φροντισμένο χώρο-όαση των βορείων προαστίων. Στην πισίνα μπορείτε να απολαύσετε σνακ όπως σάντουιτς με σολομό, club σάντουιτς, τάκος και άλλες νοστιμιές ή ένα δροσερό κοκτέιλ που θα σας χαλαρώσει πριν την επόμενη βουτιά. Info: Ξενοδοχείο Green Hill, λεωφ. Αμαρουσίου 36 Λυκόβρυση, 210 2850190, κόστος 8€/άτομο, Σάβ.-Κυρ. 10€/άτομο

Club Polydroso, Μαρούσι
Παραμένοντας στα βόρεια προάστια και στο Μαρούσι, το Club Πολύδροσο έχει φτιάξει το δικό του σκηνικό με πισίνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το παγωτό σας και απλά σνακ όπως τορτίγια, τοστ, club σάντουιτς, σαλάτα του Καίσαρα. Info: Club Πολύδροσο, Καψίλη 5, Πολύδροσο Αμαρουσίου 210 6842666, κόστος 10€/άτομο, Σάβ.-Κυρ.15€ για τους ενήλικες και 10€ για τα παιδιά (στην τιμή περιλαμβάνεται ένας καφές ή ένα αναψυκτικό και ξαπλώστρα ή σεζλόνγκ για τους ενήλικες).

Το κόστος αφορά μόνο την πισίνα κι όχι τις επιλογές φαγητού.