Η Ρόδος έχει το δικό της Ice Bar

pagos-poto-sfinaki
ΤΡΙΤΗ, 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Μια ιδέα που υλοποιήθηκε το 2011 στη Λίνδο της Ρόδου σας επιτρέπει να πιείτε το ποτό σας στους... -6.

Αν θέλετε να κάνετε κυριολεκτικό chill out, η Λίνδος της Ρόδου και το Lindos Ice Bar είναι σίγουρα ένας προορισμός που πρέει να βάλετε στόχο για φέτος. Με εσωτερική θερμοκρασία στους -6 βαθμούς Κελσίου, ακόμη κι αν έξω η θερμοκρασία φτάνει στους 40, το Lindos Ice Bar σερβίρει ποτό... στην ψύχρα. 

Όπως είναι φυσικό, δεν αποτελεί ένα μπαρ το οποίο θα επισκεφτεί κάποιος για να περάσει ώρες πίνοντας με τους φίλους τους, αλλά μια διαφορετική εμπειρία, την οποία μπορεί κάποιος να ζήσει για 30 λεπτά, αφού οι τοίχοι, το μπαρ, τα καθίσματα, τα πάντα είναι φτιαγμένα από πάγο. Ακόμη και οι εργαζόμενοι στον χώρο δεν ξεπερνούν το μισάωρο και εναλλάσονται συνεχώς, ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες. 

Ο χώρος του είναι φωτισμένος με blacklight, μέσω ενός ατμοσφαιρικού συστήματος φωτισμού LED, ενώ οι επιεσκέπτες του έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν διάφορα γλυπτά από πάγο και να απολαύσουν ένα παγωμένο ποτό. 

Κι αφού δοκιμάσετε την εμπειρία, μπορείτε στη συνέχεια να επανέλθετε στην κανονικότητα και να χαλαρώσετε στο lounge bar και να απολαύσετε κοκτέιλ παρακολουθώντας αθλητικά δρώμενα, να ακούσετε μουσική ή να δοκιμάσετε παραδοσιακή ελληνική, αλλά και μεσογειακή κουζίνα από το μενού του.

Θα το επισκεπτόσασταν; 

Info
Lindos Ice Bar
πλατεία Κρανά 
2244 031491