Ο Γκίκας Ξενάκης ετοιμάζει βιωματικές γεύσεις στην Κω

lango-design-hotel-and-spa
ΤΡΙΤΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Στις 4 και 5 Αυγούστου, ο δημιουργικός σεφ Γκίκας Ξενάκης θα βρίσκεται στο Lango Design Hotel & Spa στην Kω ως προσκεκλημένος του σεφ Δήμου Πίτση.

Mια ξεχωριστή παράσταση γεύσεων με εκρηκτικό αρωματικό βάθος και φόντο το καλοκαίρι στην Κω περιμένει τους φίλους της γαστρονομίας στο όμορφο νησί των Δωδεκανήσων, από τον γνωστό για τις μεστές σε γεύση και παράδοση παρασκευές του, Γκίκα Ξενάκη. Ο δημιουργικός σεφ ετοιμάζεται να μετατρέψει το εστιατόριο ΚΟΑΝ του Lango Design Hotel & Spa σε πόλο έλξης για τους φίλους της νέας ελληνικής κουζίνας και να χτίσει όμορφες, γευστικές αναμνήσεις σε όσους παρευρεθούν στο γεύμα του.

Με θαυμαστή πορεία σε γνωστά εστιατόρια, όπως η Σπονδή, το Breeze, το Boschetto και τα τελευταία χρόνια το Aleria, όπου και απέσπασε το 2014 το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, ο διάσημος σεφ επισκέπτεται για πρώτη φορά το νησί για να δημιουργήσει ένα ευφάνταστο μενού γευσιγνωσίας με πιάτα που διακρίνονται για τη σύγχρονη, εκλεπτυσμένη αισθητική τους και ενεργοποιούν αναμνήσεις ζεστών και οικείων συνταγών.

Ο ίδιος παθιάζεται με τη γήινη νοστιμιά που μπορεί να αναδειχθεί από τις πλέον ταπεινές, αλλά μεστές σε γεύση πρώτες ύλες. Άλλοτε πιο minimal και άλλοτε με περισσότερο πληθωρική παλέτα χρωμάτων και υφών, η μοντέρνα ελληνική κουζίνα διά χειρός Γκίκα Ξενάκη έχει ψυχή, είναι ανεπιτήδευτη, ουσιαστική και μετρημένη.

Αν βρίσκεστε λοιπόν στην Κω στις 4 και 5 Αυγούστου, κάντε την κράτησή σας, η οποία είναι υποχρεωτική λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Info
Koan – Lango Design hotel & spa
παραλία Λάμπη, Κως
2242049000
www.langohotel.com