Το brunch συνεχίζεται στο Winter Garden

winter-garden
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ξεχάστε τη μελαγχολία που φέρνει το τέλος των διακοπών και απολαύστε την επιστροφή στην Αθήνα με πλούσιο brunch σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους της πόλης.

Στην εσωτερική αυλή του Winter Garden, στην καρδιά της Αθήνας αλλά και του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάννια, σε μια όμορφη προέκταση του ιστορικού λόμπι του ξενοδοχείου, με καταπληκτικά βιτρό να κοσμούν την οροφή και περίτεχνες κολώνες μαζί με το εξαιρετικό μαρμάρινο δάπεδο να προσδίδουν στο χώρο μια αίσθηση μεγαλείου, σας περιμένει το πιο εκλεπτυσμένο brunch της πόλης κάθε Σαββατοκύριακο, μέσα από ένα μενού που κρατά ακόμη τα αρώματα του καλοκαιριού.

Ο executive chef Αστέριος Κουστούδης και η ταλαντούχα ομάδα του έχουν δημιουργήσει μια σύνθεση γεύσεων με τοπικά υλικά και οδηγό την ποιότητα, με τη σαμπάνια και την απαλή μουσική να συνοδεύουν το γεύμα σας.

Μερικές από τις γεύσεις που θα βρείτε στο μενού είναι αυγά μελάτα με σολομό μπαλίκ και χαβιάρι, αυγά benedict με αστακό και hollandaise αρωματισμένη με εσπεριδοειδή, σπιτική μαρμελάδα με φρούτα εποχής, τάρτα φλαν με φρούτα εποχής και άλλες επιλογές, με ένα πιάτο ημέρας διαφορετικής έμπνευσης κάθε φορά.

Το σπέσιαλ brunch σερβίρεται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11 έως και τις 14.00 και θα συνεχιστεί ως έχει μέχρι και τον Οκτώβριο.

Info
Winter Garden, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
Βασιλέως Γεωργίου 1Α, Πλατεία Συντάγματος
2103330000