Έρχεται το Athens Beer Festival

mpira-festibal
ΤΡΙΤΗ, 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ο Σεπτέμβριος θα είναι πιο δροσερό και διασκεδαστικός για πολλοστή φορά, με το φεστιβάλ μπίρας να αποτελεί πάντα εγγύηση για να μπει καλά η σεζόν.

Λάτρεις της μπίρας, της φεστιβαλικής διάθεσης, της διασκέδασης ενώνονται κάθε χρόνο με αφορμή το Athens Beer Festival, που καταφτάνει και φέτος 4-15 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Κοτζιά της Αθήνας, με ζωντανή μουσική κάθε βράδυ, φαγητό και φυσικά άφθονη μπίρα για να δοκιμάσετε και να απολαύσετε.

Ονόματα όπως οι 2002GR, η Χριστιάνα Γαλιάτσου, ο Γιώργος Μαργαρίτης, οι OPA, ο Δημήτρης Σταρόβας και 17 ακόμη καλλιτέχνες θα σας κρατήσουν μουσική συντροφιά καθημερινά, όσο εσείς απολαμβάνετε ποικιλία από ελληνικές και ξένες μπίρες, με 50 διαφορετικές ετικέτες μπίρας σε draft και φιάλες από την Ελλάδα, 50 περίπου ετικέτες από την Τσεχία, 20 και πλέον από  Βέλγιο, Γερμανία και Ηνωμένες Πολιτείες και πάνω από 20 απ' όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Από το Athens Beers Festival δεν θα λείπει και η ελληνική και διεθνής προσεγμένη κουζίνα για να συνοδέψει την μπίρα σας, ούτε το εξειδικευμένο προσωπικό για να σας καθοδηγήσει. Ακόμη, θα υπάρχουν ειδικά χωροθετημένα Beer Garden, όπως και ειδικά stand για ελληνικές μικροζυθοποιίες και Gipsy Brewers.

Το Athens Beer Festival θα ξεκινήσει στις 4 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστεί καθημερινά μέχρι και τις 15 ξεκινώντας στις 13.00 Δευτέρα έως Σάββατο και στις 12.00 την Κυριακή. Η είσοδος κοστίζει 3 ευρώ για Δευτέρα έως Πέμπτη και 5 ευρώ για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ενώ τις ημέρες των special events 6,11,13 & 14/9 θα ανέρχεται στα 6 ευρώ (κάτω των 12 ετών και ΑΜΕΑ είσοδος ελεύθερη, φοιτητές – άνεργοι 3€ όλες τις ημέρες).

Info
Athens Beer Festival
Πλατεία Κοτζιά
4-15/9