Το Andronis Gastronomy Festival συνεχίζεται

lycabettus-santorini

Το πανέμορφο Lycabettus

ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η Σαντορίνη, εκτός από το ηλιοβασίλεμά της και την κυκλαδίτικη ομορφιά της, έχει ψηλά και τη γαστρονομία της. Κι αυτό το αποδεικνύει και με το Andronis Gastronomy Festival που συνεχίζεται μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Η Σαντορίνη αποτελεί πάντα μια επιλογή για νησιώτικη απόδραση. Πόσο μάλλον αυτή την περίοδο όπου τα τουριστικά κύματα έχουν μειωθεί, αλλά ταυτόχρονα φιλοξενεί και το Andronis Gastronomy Festival με… «αστεράτους» σεφ να μαγειρεύουν για τους εκλεκτούς τους επισκέπτες.

Συγκεκριμένα, το επόμενο διάστημα τη σκυτάλη παίρνει στις 31/8-1/9 ο Alex Dilling από το βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin The Greenhouse του Λονδίνου, ο οποίος θα βρεθεί στο ειδυλλιακό Lycabettus.

Έκτορας Μποτρίνι fb page

Σειρά έχει στις 9/9 ο Έκτορας Μποτρίνι ο οποίος θα βρεθεί στην κουζίνα του Opson, ενώ στις 13-14/9 αναλαμβάνει ο βέλγος σεφ Gert De Mangeleer με τρία Michelin στο παλμαρέ του. Το γαστρονομικό φεστιβάλ στα εστιατόρια των ξενοδοχείων του ομίλου θα κλείσει με τον Σουηδό Jacob Holmström στο Throubi restaurant στις 21-22/9, ο οποίος συνεχίζει την εγγύηση στην ποιότητα και την προσήλωση στη διαλεχτή πρώτη ύλη.

Για Σαντορίνη κανείς;

Info
Andronis Gastronomy Festival