Στο Buddha’s Hand του Γιάννη Λουκάκου τρώμε υγιεινά

buddhas-hand-loukakos
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Γιάννης Λουκάκος δεν αστειεύεται και μας δίνει νέες επιλογές για υγιεινή διατροφή, παραμένοντας στην αγαπημένη του περιοχή, το Χαλάνδρι.

Άνοιξε μέσα στο καλοκαίρι και δίνει βάση στην υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Ο λόγος για το Buddha’s Hand, το νέο στέκι του Γιάννη Λουκάκου, στο μενού του οποίου θα βρείτε καθημερινές επιλογές, που απευθύνονται και σε vegan και χορτοφάγους, που έχουν στόχο εκτός από το να μας χορτάσουν και να μας χαρίσουν γεύση, να εξασφαλίσουν ότι λαμβάνουμε και τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία. Με την καθοδήγηση του σεφ, τα υλικά διαχειρίζονται με τρόπο ώστε να δώσουν την καλύτερη γεύση τους και οι γεύσεις συνδυάζονται έτσι ώστε να καταρρίψουν όποιο μύθο ίσχυε μέχρι σήμερα για την υγιεινή κουζίνα.

Στον κατάλογό του θα βρείτε διάφορους βιταμινούχους χυμούς και smoothies με την επιλογή προσθήκης πρωτεΐνης αρακά ή κάνναβης για όσους επιθυμούν, vegan raw μπάρες χωρίς ζάχαρη και γλουτένη, όπως και πολλές vegan και vegetarian σαλάτες με φρέσκα λαχανικά και θρεπτικούς υδατάνθρακες, που μπορείτε να τις συνοδέψετε με προτεινόμενα είδη πρωτεΐνης. Από την Greek Power  με ρεβίθια, πλιγούρι, φασολάκια, γλυκοπατάτα, baby σπανάκι, φέτα, δυόσμο κ.ά. που μπορείτε να ταιριάξετε με κοτόπουλο tandoori, σολομό teriyaki ή γαρίδες σχάρας, μέχρι την Fattoush με ανάμεικτα σαλατικά, πλιγούρι, ντοματίνια, πιπεριές, τορτίγιες, κύμινο, σουμάκ κ.ά., που μπορείτε να ταιριάξετε με στήθος κοτόπουλο σχάρας, τόνο Tataki ή βραστό αυγό, οι επιλογές είναι πολλές και λαχταριστέ για όλα τα γούστα, από 7,20 έως 7,90 ευρώ.

Υπάρχουν, επίσης, διάφορα είδη χορταστικών σάντουιτς που αποτελούν ισορροπημένα γεύματα, από 5,50 έως 8,80 ευρώ , ενώ δεν λείπουν και οι επιλογές πρωινού με Egg Wrap με τορτίγια με σπανάκι, αυγά scrambled, αβοκάντο, καλαμπόκι, πιπεριές Φλωρίνης κ.ο.κ., Banana Explosion Sandwich με ψωμί ολικής, μπανάνα, φιστικοβούτυρο, μέλι, ακατέργαστο κακάο και δαμάσκηνο, Egg Bowl με αυγά επιλογής, κινόα, αβοκάντο, ντοματίνια, baby σπανάκι και φυσικά γιαούρτι με φρούτα εποχής για τους πιο παραδοσιακούς.

Μια ακόμη επιλογή του Buddha’s Hand είναι και τα φρέσκα μαγειρεμένα γεύματα που παραδίδονται κρύα, ώστε να τα ζεστάνετε με βάση τις οδηγίες όποτε επιθυμείτε και να τα απολαύσετε στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Σε αυτά θα βρείτε Noodles Stir Fry με νουντλς, λαχανικά, κοτόπουλο και σάλτσα teriyaki, αλλά και κοτόπουλο Tandoori με σαλάτα πλιγούρι και κινόα με ντομάτα, αμύγδαλο και σταφίδες και Buddha’s Hand γιαούρτι raita.

Από το όλο concept, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πρακτικές που επιδιώκουν τη μείωση της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και αν στόχος σας τη νέα σεζόν είναι μια πιο υγιεινή διατροφική ματιά, το Buddha’s Hand σας περιμένει.

Info
Buddha’s Hand
Ανδρέα Παπανδρέου 22, Χαλάνδρι
210 6854683
∆ευτέρα- Παρασκευή 08:00–18:00, Σάββατο 10:00–16:00