Οι γεύσεις της Κρήτης και της Ελλάδας καταφτάνουν στην Αθήνα

kritika-proionta
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Μετά τις 14 απόλυτα επιτυχημένες διοργανώσεις της έκθεσης «Κρήτη Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και την Λάρισα, έρχεται και η… 15η.

Στο τέλος του μήνα, από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου, οι γεύσεις της Κρήτης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος, στο πλαίσιο της Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Toπικές Γεύσεις Ελλάδας».

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε και να προμηθευτείτε τοπικά προϊόντα από τους εκθέτες, αλλά και να μιλήσετε μαζί τους, εντρυφώντας στη γαστρονομία και τις νοστιμιές του τόπου. Παράλληλα με το εμπορικό της κομμάτι, η έκθεση αποτελεί ένα πολιτιστικό αντάμωμα όλων αυτών που υπηρετούν τον λαϊκό πολιτισμό των ιδιαιτέρων περιοχών της χώρας μας και δραστηριοποιούνται στη συμπρωτεύουσα.

 Πολιτιστικά σωματεία από Κρήτη, Μακεδονία, Πόντο, Τραπεζούντα, Θράκη, Ήπειρο, Χαλκιδική, Καππαδοκία, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Αϊβαλί, Μικρά Ασία, Φλώρινα, Σέρρες, Κιλκίς, Νιγρίτα, Θεσσαλία, Νάξο, Ημαθία και άλλες περιοχές, θα παρουσιάσουν τα χορευτικά και μουσικά τους συγκροτήματα σ’ ένα καθημερινό πλούσιο πρόγραμμα που αποτελεί πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες, δίνοντας χρώμα και συνοδεύοντας ιδανικά τις γεύσεις.

Αυτές οι εννέα ημέρες τοπικών προϊόντων θα χτυπήσουν δυνατά στην Πλατεία Συντάγματος, μέσα από ένα ταξίδι γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Info
«ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Toπικές Γεύσεις Ελλάδας»
Πλατεία Συντάγματος
28/9-6/10, 10.00-21.00