Κρασί και Τέχνη συνδυάζονται σε ένα νέο φεστιβάλ

wine-art
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ετοιμάζει ένα νέο φεστιβάλ όπου η Τέχνη και το κρασί θα έχουν τον πρώτο ρόλο.

Ο Σεπτέμβριος θα φύγει με έναν ξεχωριστό τρόπο φέτος, με το 1ο Athens Wine & Art Festival που θα πραγματοποιηθεί στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, boutique οινοποιεία, με κάποια εμφανίζονται για πρώτη φορά σε έκθεση, θα σας περιμένουν να τα γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα εξαιρετικά κρασιά τους σε ένα πρωτοποριακό περιβάλλον τέχνης. Μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που υποστηρίζεται από το www.botilia.gr, μάλιστα, θα μπορείτε να αγοράσετε σε ειδικές τιμές τα αγαπημένα σας κρασιά από όλα τα οινοποιεία που συμμετέχουν στην έκθεση.

Πέραν του κρασιού, όμως, θα έχει και η Τέχνη το δικό της ρόλο, αφού σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά Retrospective έκθεση με επιλεγμένα έργα από το αρχείο της, από τις δεκαετίες ‘80 και ‘90.

Από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις, με DJ sets, θεατρικά δρώμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια και προβολές βραβευμένων οινικών ντοκιμαντέρ, ενώ την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, το φεστιβάλ θα κλείσει με ένα μεγάλο πάρτι με τους ξεσηκωτικούς Sugah_Spank & the Swing Shoes.

Κι όσοι επισκεφτείτε το φεστιβάλ με τα παιδιά σας, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με δωρεάν δημιουργική ενασχόληση παιδιών από τους stART και Θέατρο Ημέρας καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Για συμμετοχή στη δοκιμή και το συλλεκτικό ποτήρι της έκθεσης, το κόστος είναι 5€, μέρος των οποίων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Λείριου Ορφανοτροφείου στο Μάτι, μέσω της Μ.Κ.Ο Δεσμός - Desmos.

Info
στο 1ο Athens Wine & Art Festival
Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών
Πειραιώς 256, αίθουσα Νίκος Κεσσανλής
Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου: 11:00 – 13:00 μόνο για επαγγελματίες με επίδειξη κάρτας, 13:00 – 19:00 για το κοινό