H γευστική συμμαχία Noel και Brokies συνεχίζεται

noel
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

'Εκανε πιο νόστιμο τον Αύγουστο όσων έμειναν πίσω και τώρα θα δώσει λίγη γεύση και στον μελαγχολικό και μεταβατικό Σεπτέμβριο. Ο λόγος για το brunch-comfort menu που προκύπτει από τη συμμαχία του Brokies της Κάντζας και του Noel του κέντρου.

Το πάντα εορταστικό Noel δεν κάθισε ήσυχο μέσα στο καλοκαίρι. Δημιούργησε νέους φίλους και συμμαχίες από τις οποίες κερδισμένοι βγαίνουν οι φίλοι του brunch, αυτοί που αναζητούν συνεχώς καινούργιες επιλογές αυτού του... τεμπέλικου γεύματος της ημέρας. Μέσα στον Αύγουστο, όταν οι περισότεροι στρίμωχναν την ψάθα τους σε κάποια παραλία, το Noel σκάρωνε σχέδια με το επιτυχημένο bar εστιατόριο The brokies στην Κάντζα, σερβίροντας το δικό τους ιδιαίτερο brunch, το οποίο θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβριο μέχρι αργά το απόγευμα. 

Τι σας περιμένει στο πιάτο; Από bao buns με τηγανητό κοτόπουλο και παραδοσιακά, τραγανά spring rolls μέχρι αφράτες και βουτυράτες ομελέτες, αλμυρά και γλυκά pancakes, πατάτες τηγανητές με τσένταρ και μπέικον και φυσικά μπέργκερ κατευθείαν από την... κόλαση.

Πέραν των κλασικών brunch επιλογών, θα βρείτε κι άλλα πιάτα, παραμένοντας πάντα στα όρια του comfort, όπως Casarecce handmade pasta, με κοτόπουλο, μπέικον και παρμεζάνα, κεφτεδάκια κοτόπουλου με γάλα καρύδας, κάρυ και ρύζι ατμού και πολλά ακόμη. 

Όπως καταλαβαίνετε, μια βόλτα προς τα εκεί σας εγγυάται πως δε θα χάσετε τα περιττά κιλά των διακοπών. 

Info
Noel
Κολοκοτρώνη 59Β 
211 2159534