Η Σαντορίνη δίνει παράταση στο καλοκαίρι με τα καλύτερα κοκτέιλ

santo-maris-oia-luxury-suites-kai-spa-spa
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Τι θα συμβεί όταν αν το The Clumsies Bar από την Αθήνα και το Candelaria Bar από το Παρίσι ενωθούν μπροστά στο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης; Θα το μάθουμε πολύ σύντομα.

Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης δεν σβήνει εύκολα κι όσοι θέλουν να το απολαύσουν ξανά, συνοδεία των καλύτερων κοκτέιλ, αυτή την Πέμπτη 19/9 είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλουν εισιτήρια για το ρομαντικό νησί των Κυκλάδων.

Εκεί, το πολυτελές ξενοδοχείο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa παρατείνει το καλοκαίρι και προσκαλεί τους λάτρεις των γεύσεων σε ένα ταξίδι στην Οία της Σαντορίνης, όπου δύο από τα καλύτερα bar του κόσμου πρόκειται να αναδείξουν τον ελληνικό χαρακτήρα του cocktailing, συμπυκνώνοντας τη μαγεία σε ένα ποτήρι. 

Στην πισίνα του πανέμορφου ξενοδοχείου θα βρίσκονται το αθηναϊκό The Clumsies Bar (#7 στη λίστα των “The World ’s 50 Best Bars”) και το παριζιάνικο Candelaria Bar (#47 στην ίδια λίστα), τα οποία θα δημιουργήσουν signature cocktails εμπνευσμένα από το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης και το μεσογειακό concept του μοναδικού Mataroa Mediterranean Dry Gin. Τη δημιουργική ομάδα του The Clumsies Bar θα εκπροσωπεί ο συνιδιοκτήτης και bartender, Νίκος Μπάκουλης, ενώ του Candelaria η France Rainteau, bar manager και bartender.

Η ιδιαιτερότητα της βραδιάς, όμως, δεν σταματά εκεί, αφού έχουν σχεδιαστεί μοναδικοί γευστικοί συνδυασμοί και foodpairing. Συγκεκριμένα, η βραβευμένη γαστρονομική ομάδα του εστιατορίου του ξενοδοχείου, ALIOS ILIOS, συμπράττει με τα αναγνωρισμένα διεθνώς bars, ώστε να χαρίσουν μία αξέχαστη fine-dining εμπειρία.

Info
Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa
Οία Σαντορίνη
19/9 στις 19.00