Το Βυζαντινό σερβίρει… Βραζιλία

galinhada-buzantino
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Για 10 ημέρες μέσα στο φθινόπωρο, στο εστιατόριο Βυζαντινό του Ξενοδοχείου Hilton τα φώτα θα πέσουν στις γεύσεις της Βραζιλίας.

Η βραζιλιάνικη κουζίνα έρχεται στην Αθήνα, χάρη στη συνεργασία του Hilton Αθηνών με την Πρεσβεία της Βραζιλίας στην Αθήνα που θα μας οδηγήσει σε ένα δεκαήμερο βραζιλιάνικων γεύσεων με τίτλο “Brazil on your Plate”.

Η λαχταριστή feijoada

Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου, το εστιατόριο Βυζαντινό θα σερβίρει ένα αυθεντικό βραζιλιάνικο μενού που θα περιλαμβάνει την περίφημη Feijoada (μαύρα φασόλια κατσαρόλας μαγειρεμένα με διάφορα είδη κρέατος και λουκάνικα), Coxinhas (κροκέτες με γέμιση κρέμας τυριού και κοτόπουλου), Moqueca (σούπα θαλασσινών με γάλα καρύδας), τροπικές σαλάτες με ψητό ανανά, πικάνια με τηγανητές μπανάνες και πλήθος άλλων παραδοσιακών πιάτων που θα εναλλάσσονται καθημερινά στο μπουφέ, ενώ θα υπάρχει και μενού à la carte.

H Moqueqa που είναι σούπα θαλασσινών με γάλα καρύδας

Για το γευστικό αυτό αφιέρωμα συνεργάστηκαν δύο σεφ της αλυσίδας Hilton, ο Κώστας Αθανασίου από το ξενοδοχείο της Αθήνας και η Βραζιλιάνα Claudiana Francisca da Luz, που έφερε στην Ελλάδα αυθεντικές συνταγές από την πατρίδα της. (Τιμή μπουφέ κατ’ άτομο: €38 και €45 την Κυριακή το μεσημέρι με παιδική γωνιά και ανιματέρ).

Τα Σάββατα 28/9 και 5/10 το δείπνο θα περιλαμβάνει ζωντανή βραζιλιάνικη μουσική, capoeira και χορευτές samba, κι όσοι παρευρεθείτε μην ξεχάσετε να συνοδέψετε το «ταξίδι» σας με μια δροσιστική καϊπιρίνια!

Info
Brazil on Your Plate
Εστιατόριο Βυζαντινό, Hilton Αθηνών
2107281400
27 Σεπτεμβρίου- 6 Οκτωβρίου 2019