Εσείς ακόμη να πάτε στο Burger Fest;

burger-fest afroditi_zaggana
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Δεν πειράζει! Έχετε ακόμη μια ευκαιρία, αφού συνεχίζεται και αυτή την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 20-22 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο τριήμερο που πραγματοποιήθηκε στις 13-15 Σεπτεμβρίου έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις αφού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, συγκεντρώνοντας περίπου 30 χιλιάδες επισκέπτες.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, πάνω από 15 καταστήματα παρουσίασαν μοναδικές γευστικές  προτάσεις σε burgers, με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικές προστάσεις με όλες τις δυνατές επιλογές και συνταγές. Μαύρος χοίρος, μοσχάρι, γουρουνοπούλα, προβατίνα και... κροκόδειλος έγιναν ανάρπαστα, ενώ ακόμη και οι χορτοφαγικές επιλογές κέρδισαν και τους πιο απαιτητικούς κρεατοφάγους.

afroditi_zaggana
afroditi_zaggana
Πέραν των μπέργκερ που πρωταγωνιστούν, στο φεστιβάλ θα βρείτε και sides, γλυκά και μοναδικά κοκτέιλ, ενώ συναυλίες από Wedding Singers, Bejeezus,Yakuza Six (Παρασκευή 20/9), Delinquent Habits, Blend Mishkin & Roots Evolution (Σάββατο 21/9) και ΙΝCO – Closing Party (Κυριακή 22/9) θα ντύσουν μουσικά και αυτό το τριήμερο στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ.

Δώστε ραντεβού... νηστικοί και ορεξάτοι και ζήστε μια πεντανόστιμη και διασκεδαστική εμπειρία στο κέντρο της Αθήνας, που θα αποτελέσει το καλύτερο ξεκίνημα για τη σεζόν.

Info
Burger Fest
Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Ερμού 1 και Πειραιώς Γκάζι
20-22/9, Παρασκευή 17:00 - 01:00, Σάββατο 13:00 - 01:00, Κυριακή 13:00 - 01:00