Cellier Wine Fair: η ιδιαίτερη οινική έκθεση επιστρέφει στο Hilton

wine-cellier
ΤΡΙΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Φέτος θα κλείσει την 14η χρονιά του συνεχίζοντας το ταξίδι του και αποτελώντας ένα κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους κορυφαίους παραγωγούς κρασιών και αποσταγμάτων του κόσμου.

Το Cellier Wine Fair θεωρείται μια από τις πιο premium εκθέσεις, που κάθε χρόνο ενθουσιάζει το κοινό και αποκτά ακόμη μεγαλύτερη απήχηση, δημιουργώντας για τους επισκέπτες της μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων με εκατοντάδες προϊόντα από Έλληνες και ξένους παραγωγούς.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί για 14η φορά την Κυριακή 13/10 από τις 11:00 έως τις 20:00 στο Hilton Athens Hotel και θα περιλαμβάνει πρώτες παγκόσμιες παρουσιάσεις, σπάνιες φιάλες κρασιών, vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά, premium cocktails, delicatessen, διαγωνισμούς και δώρα για όλους, θεματικά Masterclasses, Pop up Cellier Discount Shop και πολλά ακόμα.

Όσοι παρευρεθείτε, μην χάσετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε απόψεις με τους παραγωγούς που θα είναι παρόντες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού και να αποκτήσετε τα προϊόντα που ξεχωρίσατε, σε προνομιακές τιμές, από το Pop up Cellier Discount Shop.

Εξασφαλίστε άμεσα το εισιτήριο σας, ηλεκτρονικά στο www.cellier.gr ή από τα ταμεία της έκθεσης. Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ στο e-shop, ενώ στα ταμεία της έκθεσης θα κοστίσει 7 ευρώ.

Info
Cellier Wine Fair
Hilton Αθηνών 13/10 11-20.00