Έρχεται ένα street food festival που συνδυάζει vegan διατροφή και γιόγκα

indiki-kouzina
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Όσοι αγαπούν την υγιεινή διατροφή, όσοι ακολουθούν τον vegan τρόπο ζωής και διατροφής κι όσοι αγαπούν τη γιόγκα, ας σημειώσουν από τώρα στις ατζέντες τους το φεστιβάλ που θα τους ταιριάξει απόλυτα.

Τα νόστιμα φεστιβάλ της πόλης συνεχίζονται και τον Οκτώβριο, με το Yoga and Vegan Street Food Festival να έρχεται στις 12 και 13 Οκτωβρίου να αποδείξει ότι το street food, η γιόγκα και ο βιγκανισμός μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα, με… λαχταριστά αποτελέσματα.

Για πρώτη φορά, στο 8ο Yoga Festival θα συμμετάσχει το Royal Curry House, με σκοπό να «δέσει» αρμονικά την ποικιλία της ινδικής κουζίνας από τη vegan σκοπιά, με την φιλοσοφία της γιόγκα, δείχνοντάς μας στην πράξη όχι μονό τα οφέλη της στην καθημερινή ζωή, αλλά και το πως να είσαι vegan είναι εύκολο, οικονομικό και έχει πολλά οφέλη σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Το Yoga & Vegan Street Food Festival απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τον ειρηνικό vegan τρόπο ζωής, την yoga, τα ζώα, το περιβάλλον, την υγεία τους και θέλουν να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη τους από ενεργά μέλη και ειδικούς.

Σημειώστε, λοιπόν, την ημερομηνία που θα δείτε το street food… αλλιώς και θα γνωρίσετε διαφορετικές φιλοσοφίες και καινούργιους ανθρώπους που μπορεί να σας ανοίξουν νέους δρόμους.

Info
Yoga & Vegan Street Food Festival
Λεωφ. Βουλιαγμένης 403
12&13/10 12-23.00