Epta 7-Piu Sette: επιστρέφει με ανανεωμένο concept

carbonara-epta

Η παραδοσιακή Carbonara

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Όμιλος Τραστέλη επανασυστήνει την ιταλική κουζίνα στο αθηναϊκό κοινό μέσω του Epta 7-Piu Sette, με ιταλικές συνταγές και γευστικές προτάσεις βασισμένες στα signature πιάτα του Fabrizio Bulliani.

Ακόμη… «περισσότερο 7» επιστρέφει το Epta-Piu Sette, όπως φανερώνει και η ονομασία του, δίνοντας στους λάτρεις της ιταλικής γαστρονομίας μια εκλεκτή πρόταση στο κέντρο της Αθήνας.

Στο γνωστό, αγαπημένο σημείο και στο ίδιο εμβληματικό κτήριο των οδών Ερμού και Άστιγγος, όπου πρωτοάνοιξε τις πόρτες του, το εστιατόριο Epta 7 μας υποδέχεται και φέτος το φθινόπωρο, με ανανεωμένο concept από τον Όμιλο Τραστέλη και συνεχιστή τον Δαμιανό, με προτάσεις βασισμένες στα signature πιάτα του Fabrizio Bulliani.

Μια σιδερένια κάβα, πλήρως ενημερωμένη με ετικέτες από τον ιταλικό αμπελώνα, κερδίζει τις εντυπώσεις

Ο χώρος του είναι εμπνευσμένος από τη chic ιταλική αισθητική, όπου οι γήινες αποχρώσεις και οι διακριτικές μοντέρνες λεπτομέρειες εναρμονίζονται με τον urban χαρακτήρα της πόλης. Η λιτή πολυτέλεια και η φιλόξενη διάθεση παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ τα αρχαιολογικά ευρήματα στο κάτω επίπεδο προσελκύουν το ενδιαφέρον κάνοντας αισθητή την παρουσία τους μέσα από το γυάλινο πάτωμα. Το εντυπωσιακό μοναστηριακό τραπέζι και η σιδερένια κάβα, πλήρως ενημερωμένη με ετικέτες από τον ιταλικό αμπελώνα, συμπληρώνουν το σκηνικό εξασφαλίζοντας μια ατμοσφαιρική εμπειρία.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και με εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin, ο ‘Ομιλος Τραστέλη αναλαμβάνει την επιμέλεια του μενού και της κάβας, η οποία περιλαμβάνει ετικέτες από τον ιταλικό αλλά και τον ελληνικό αμπελώνα, και με την εγγύηση της άψογης εξυπηρέτησης, υπόσχεται μια high-end γαστριμαργική εμπειρία.

Το Vitello Tonnato με μοσχάρι γάλακτος δεν θα μπορούσε να λείπει από τα ορεκτικά

Το ταξίδι στην Ιταλία ξεκινά με all-time classic ορεκτικά, όπως το Vitello Tonnato με μοσχάρι γάλακτος, η πάντα αγαπημένη Caprese και το Salmone Marinato με λαχανικά και μουστάρδα αχλαδιού -ο ιδανικός γευστικός συνδυασμός. Φρέσκες εποχικές σαλάτες όπως το Carciofi με αγκινάρα καρπάτσιο ή η Nicoise με φρέσκα λαχανικά και τόνο δίνουν τη σκυτάλη σε χειροποίητα ζυμαρικά με πιο χαρακτηριστικά την παραδοσιακή Carbonara, τα Cornetti Della Signora Giulia και τα Garganelli με φρέσκο λουκάνικο Τοσκάνης.

Από τις προτάσεις ξεχωρίζουν επίσης η Cotoletta Alla Milanese από μοσχάρι γάλακτος και το ζουμερό Branzino, φιλέτο λαβράκι. Το λαχταριστό Ab-Fab και το Semifreddo αποτελούν μερικά μόνο από τα επιδόρπια που ολοκληρώνουν αρμονικά το γεύμα!

Η πάντα αγαπημένη Caprese

Δώστε το επόμενο ραντεβού σας Ερμού και Άστιγγος και ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε έναν νέο κόσμο ιταλικών γεύσεων, μέσα από ένα αυθεντικό spot του κέντρου.

Info
Epta 7-Piu Sette
Ερμού 119 - Άστιγγος 10, Αθήνα
210 3212010
Δευτέρα - Σάββατο, 19:00-00:30